Foto av Holiday Club Kuusamon Tropiikki
Foto av Holiday Club Kuusamon Tropiikki
Foto av Holiday Club Kuusamon Tropiikki
Foto av Holiday Club Kuusamon Tropiikki
Foto av Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Adress: Kylpylantie, Kuusamo, FINLAND
Ring för mer information: 01787 881111

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Holiday Club Kuusamon Tropiikki


På Travel & Leisure Group har vi eventuellt den största inventeringen av äganderätten tillgänglig på Holiday Club Kuusamon Tropiikki Till konkurrenskraftiga priser. Vi har också många veckor till salu i FINLAND. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här egenskapen, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Holiday Club Kuusamon Tropiikki Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Diskmaskin (vissa enheter), Eldstad - Enhet (vissa enheter), Kök (Enheter, Ingen / Full), Mikrovågsugn (Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare (vissa enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Båtliv (Utrustning finns), Barnomsorg, Barnens pool, Konferensfaciliteter, Längdskidåkning, Motionutrustning, Fiske, Spelrum, Handikappsenhet, Sjö, Hiss, Medicinsk utrustning, Lekplats, Restaurang , Bastu, Snackbar, Spa, Simbassäng (Inomhus), Tennis, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Utförsåkning (12.0 miles), mataffär (2.0 miles), ridning (5.0 miles), shoppingområde (2.0 miles), skidskola (12.0 miles),
Flygplats
Kuusamo - (2 miles - 3 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag

Njut av ett hem hemifrån erfarenhet på Holiday Club Kuusamon Tropiikki

När du köper timeshare på egendomar som Holiday Club Kuusamon Tropiikki, är du garanterad årlig get away. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik och fredlig paus från ditt vardag.

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Holiday Club Kuusamon Tropiikki innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Holiday Club Kuusamon Tropiikki, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Holiday Club Kuusamon Tropiikki. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-reklam i försök att sälja timeshare med Holiday Club Kuusamon Tropiikki.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Holiday Club Kuusamon Tropiikki kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.