Foto av Holiday Club Katinkulta
Foto av Holiday Club Katinkulta
Foto av Holiday Club Katinkulta
Foto av Holiday Club Katinkulta
Foto av Holiday Club Katinkulta

Adress: Holiday Club Katinkulta, Katinkullantie 15, Vuokatti, FI-88610, Finland
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.holidayclubresorts.com/en/resorts/katinkulta/

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Holiday Club Katinkulta


För en tidsdelning uppleva med en skillnad, varför lämna inte den djuka mittvintern bakom och njut av Holiday Club Katinkulta? Beläget nära Vuokatti, Finland, hittar du inte finare eller mer mångsidiga vinteranläggningar för att omvandla en tråkig säsong till en av spänning. Denna stora skandinaviska utväg är öppen året runt men börjar verkligen glittra på vintern, när snön faller och skidlederna omvandlas till fantastiska, pulverformiga vita vyer. Andas djupt av den rena friska luften och njut av den vilda naturen och det kalla klimatet. Om det är dåligt väder, gå helt enkelt till spridningsanläggningarna på platsen, eller helt enkelt krumma framför din öppna spis med en varm dryck.

Barn är också välskötta med den närliggande Angry Birds Activity Park, som uppmuntrar till fysisk aktivitet i en grundligt rolig miljö. Ditt boende kommer att välkomna dig till storslagen inredning och bekväma möbler, vilket gör att du aldrig kommer att vara utan högkvalitativa faciliteter om du har valt spa-hotell eller ett av semesterhusen. För en överraskande utväg i norra Finlands vildmark, Rese och fritid Är stolta att presentera tidsdelning till återförsäljning på Holiday Club Katinkulta.

Holiday Club Katinkulta Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Eldstad (Enheter), Kök (Enheter, Ingen / Full), Mikrovågsugn (En Enhet), Bastu (Alla Enheter), Telefon (Vissa Enheter) Alla enheter), tvättmaskin / torktumlare (vissa enheter),
Resort faciliteter
Strand, Båtliv (Utrustning finns), Barnomsorg, Barnpool, Konferensfaciliteter, Längdskidåkning, Motionutrustning, Fiske, Spelrum, Golf, Livsmedelsaffär, Frisörsalong, Hälsoklubb, Sjö, Lekplats, Restaurang, Snackbar , Spa, squash, simbassäng (inomhus / utomhus), tennis, vattenskidor, bubbelpool / vindsurfing, vindsurfing,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (26.0 miles), Skidåkning (2.0 miles), Ridning (2.0 miles), Medicinsk utrustning (5.0 miles), Skidskola (2.0 miles),
Flygplats
Kajaani - (26 miles - 41 km)
Checka in ut
(Veckor) fredag, lördag

Köpa Holiday Club Katinkulta timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Holiday Club Katinkulta innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Holiday Club Katinkulta, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Holiday Club Katinkulta

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Holiday Club Katinkulta. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i försök att sälja timeshare med Holiday Club Katinkulta.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Holiday Club Katinkulta kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.