Foto på Vacation Village på Parkway
Foto på Vacation Village på Parkway
Foto på Vacation Village på Parkway
Foto på Vacation Village på Parkway
Foto på Vacation Village på Parkway

Adress: 2949 Arabian Nights Blvd., Kissimmee, FL 34747, Florida, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.dailymanagementresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Vacation Village at Parkway


A tidsdelning Ägande i Kissimmee, Florida kan bara betyda en sak - nöjesparker. För föräldrar som vill vinna Fader och Moder Årets pris, finns det inget större boende än Vacation Village på Parkway. Det är bara några minuter från Disneys Magic Kingdom, Universal Studios och Sea World till barnens glädje.

Men denna expansiva utväg över tjugo långa byggnader har mer i butik. Rese och fritid Timeshare mäklare tror att det kommer att vara en utmaning att lämna orten och dess massiva poolkomplex med sex uppvärmda utomhuspooler, sex bubbelbad och två barnpooler. Det finns också poolaktiviteter och en lekplats på plats, plus mer än tjugo grillgrillar, planerad temaparkstransport och två naturvandringar öppna för alla. Ingen tvivel, Vacation Village på Parkway handlar om sol och roligt.

Och när du äntligen behöver ladda, samla familjen och dra sig tillbaka i någon av de över två och en halv tusen mysiga rummen. Casual och bekväm, en och två sovrum enheter är utrustade med ett komplett kök, vardagsrum, platt-TV med DVD-spelare, Wi-Fi, matsal och möblerad uteplats. Uppgraderade rum har inredning i västindien och lägger till en utdragbar soffa och bubbelpool.

Semesterby vid Parkway-anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Matta (En Enhet), Diskmaskin (En Enhet), Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Barn s pool, träningsutrustning, spelrum, handikappanpassat, tvättstuga, hiss, lekplats, pool, bubbelpool / bubbelpool,
Närliggande faciliteter
(45.0 miles), Ridning (2.0 miles), Live underhållning (2.0 miles), Medicinsk utrustning (15.0 miles), Restaurang (i närheten) Shoppingområde (1.0 miles), Snackbar (i närheten), Spa (1.0 miles), Tennis (Närliggande)
Flygplats
Orlando International - (17 miles - 27 km)
Checka in ut
(Veckor) Fredag, lördag, söndag

Köp semesterby vid Parkway timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Vacation Village på Parkway innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Vacation Village på Parkway varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Vacation Village på Parkway

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Vacation Village på Parkway. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Vacation Village på Parkway.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Vacation Village på Parkway kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.