Foto av Quinta do Lago Country Club
Foto av Quinta do Lago Country Club
Foto av Quinta do Lago Country Club
Foto av Quinta do Lago Country Club
Foto av Quinta do Lago Country Club
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.quintadolagocc.com

Klicka här för att se fler objekt till salu och hyra på Quinta do Lago Country Club


En söt rendezvous med naturen pekar på Quinta do Lago Country Club. Med en kuststräcka som sträcker sig två hundra kilometer, ett sortiment av vikar och stränder, plus det strålande naturreservatet Ria Formosa, finns det ingen bättre adress i Algarve, Portugal. Denna lyxanläggning ligger bara en tio minuters promenad från stranden. I full gång är det tempererade Medelhavsklimatet, med solen ljus och splittrar löven av omgivande tallar. Rese och fritid timeshare mäklare också njuta av de många fisk restaurangerna i närheten, liksom de många kaféer, barer och anläggningar som serverar traditionella portugisiska köket.

Dessutom erbjuder den centrala läget Quinta do Lago Country Club dig tillgång till de bästa golfbanorna i Europa. Faktum är att det finns en puttinggreen på plats och över trettio andra kurser i området som erbjuder rabatterade avgifter. Andra fritidsaktiviteter på orten inkluderar simning, bastu och massage, segling och vindsurfing, och vandring och cykling. Sedan, efter en dag med vandring, hitta tröst i den trettiofem plyschen tidsdelning enheter som vetter mot sjön och Atlanten. Alla luftkonditionerade lägenheter har pentry och separat matplats, vardagsrum med bäddsoffa, eget badrum med bubbelbadkar eller dusch och möblerad uteplats för din njutning.

Quinta do Lago Country Club faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Diskmaskin (alla enheter), Kök (alla enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Barn s Pool, träningsutrustning, Tvätt, Hiss, Bastu, Pool (Inomhus / utomhus), Tennis,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (närliggande), Strand (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (6.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (1.0 miles), Livsmedelsaffär (1.0 miles), Ridning (1.0 miles), Sjö ), Medicinsk utrustning (5.0 miles), restaurang (närliggande), shoppingområde (1.0 miles), vattenskidor (närliggande), vindsurfing (i närheten)
Flygplats
Faro - (12 miles - 19 km)
Checka in ut
Torsdag, lördag, söndag

Att köpa Quinta do Lago Country Club timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Quinta do Lago Country Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Quinta do Lago Country Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Quinta do Lago Country Club

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet som säljer Quinta do Lago Country Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Quinta do Lago Country Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Quinta do Lago Country Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.