Foto av Pearly Gray Ocean Club
Foto av Pearly Gray Ocean Club
Foto av Pearly Gray Ocean Club
Foto av Pearly Gray Ocean Club
Foto av Pearly Gray Ocean Club

Adress: Perla Gris, Urbanizacion Callao Salvaje, Adeje, Teneriffa, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.pearlygrey.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Pearly Gray Ocean Club


Ett öparadis väntar på dig i denna oas av fantastiska skönhet i Teneriffa, Spanien: Pearly Gray Ocean Club är en tidsdelning utväg som ingen annan. Vila och avkoppling är inom räckhåll så snart du checkar in - njut av solen på terrassen vid den skimrande poolen som du medan timmarna lyssnar på ljud av havsvågorna kraschar mot klipporna nedanför. Anläggningen erbjuder något speciellt och unikt för varje gäst, och har många olika faciliteter och aktiviteter för att hålla dig sysselsatt, från ett fantastiskt läge nära livliga Teneriffa-städer, men tillräckligt långt borta så att lugn och ro inte kommer att bli störda gym och Jazzy Salon där du hittar massage och skönhetsbehandlingar. Ta lokalbussen till en lätt dagsutflykt till Playa de las Americas eller Los Gigantes. Här hittar du vackra stränder, bra shopping och fantastisk mat.

Om du är någon som ser fram emot ett fantastiskt boende med utsikt ut mot havet, kommer du inte att bli besviken. Ett rum som vetter mot havet kommer försiktigt att lugna dig för att sova varje natt, efter att du har tittat på solnedgången från din egen privata balkong. Rese och fritid tror att tidsdelning på Pearly Gray Ocean Club är en investering värt att överväga.

Pearly Gray Ocean Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Enheter), Diskmaskin (Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Fitnessutrustning, Frisörsalong, Hälsoklubb, Tvättservice, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snackbar, Swimmingpool, Bubbelpool /
Närliggande faciliteter
Beach (6.0 miles), Båtliv (6.0 miles), Casino (9.0 miles), Fiske (6.0 miles), Golf (4.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (12.0 miles), Medicinsk utrustning Dykning (Närliggande), Squash (I närheten), Tennis (Närliggande), Vattenskidor (6.0 miles), Vindsurfing (6.0 miles),
Flygplats
Reina Sofia - (17 miles - 27 km)
Checka in ut
(Veckor) Fredag, måndag, tisdag

Köper Pearly Gray Ocean Club timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Pearly Gray Ocean Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Pearly Gray Ocean Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Pearly Gray Ocean Club

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Pearly Gray Ocean Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Pearly Gray Ocean Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Pearly Gray Ocean Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.