Foto av Oyster Bay Beach Resort
Foto av Oyster Bay Beach Resort
Foto av Oyster Bay Beach Resort
Foto av Oyster Bay Beach Resort
Foto av Oyster Bay Beach Resort

Adress: 1 Keratidiou Street, Coral Bay, Paphos, Cypern
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.oysterbaybeachresort.com

Klicka här för att se fler objekt till salu och hyra på Oyster Bay Beach Resort


Oyster Bay Beach Resort är "Karibiens pärla". De tidsdelning Anläggningen ligger magnifika på en fantastisk korallrev med utsikt över Oyster Bay Marina och Atlanten.

Ägarna kommer att bli bortskämda med ett överflöd av bekvämligheter, fantastisk havsutsikt och den vackra vita sandstranden. Beläget strax söder om den franska / holländska klyftan i St. Maarten, är orten en av de mest avskilda. Här hittar du lugn, äventyr och alla dina drömmar går i uppfyllelse på denna exotiska, tropiska ön.

Beläget bland vikarna på den mil långa Dawn Beach och hängd över Atlanten på en 8 tunnland korallrevhalvön. Var och en av enheterna har fantastisk utsikt över marinan, havet eller trädgården. Segla eller snorkla, njut av roliga utflykter eller gratis nattlig underhållning. Alternativt kan du bara sitta vid infinitypoolen med dess försvinnande kanter vid havet. Den närliggande staden Philipsburg, tillsammans med Grand Case och Orient Beach. Känd för sin stora mängd gourmetrestauranger. Flygplatstransfer finns tillgängliga.

Köpa Oyster Bay Beach Resort timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Oyster Bay Beach Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Oyster Bay Beach Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Oyster Bay Beach Resort

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av försäljning av Oyster Bay Beach Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Oyster Bay Beach Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Oyster Bay Beach Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.