Foto av Maeva Le Palais de la Marine
Foto av Maeva Le Palais de la Marine
Foto av Maeva Le Palais de la Marine
Foto av Maeva Le Palais de la Marine
Foto av Maeva Le Palais de la Marine

Adress: Quai Amiral Ponchardier, Villefranche sur Mer, 06230, Frankrike
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.maeva.com

Intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Maeva Le Palais de la Marine? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi eventuellt den största inventeringen av äganderätten tillgänglig på Maeva Le Palais de la Marine Till konkurrenskraftiga priser. Vi har också många veckor till salu i Frankrike. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här egenskapen, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Maeva Le Palais de la Marine Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Hiss,
Närliggande faciliteter
Skidåkning (2.0 miles), Skidåkning (93.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (93.0 miles), Livsmedelsbutik (Närliggande), Frisör (Närliggande), Tvättservice (I närheten), Live underhållning (I närheten), Medicinsk utrustning (i närheten), Lekplats (Närliggande), Restaurang i närheten, Dykning (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Skidskola (6.0 miles) , Snackbar (i närheten), Tennis (i närheten), Whirlpool / Bubbelbad (I närheten), Vindsurfing (Närliggande)
Flygplats
Nice - (6 miles - 9 km)
Checka in ut
lördag

Njut av ett hem från hemupplevelse på Maeva Le Palais de la Marine

När du köper timeshare till fastigheter som Maeva Le Palais de la Marine, är du garanterad att du kommer bort varje år. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder ett unikt, fridfullt avbrott från din vardag.

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Maeva Le Palais de la Marine innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Maeva Le Palais de la Marine varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Maeva Le Palais de la Marine

Travel & Leisure Group specialiserar sig också i att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Maeva Le Palais de la Marine. Så om du har det Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Maeva Le Palais de la Marine.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Maeva Le Palais de la Marine kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.