Foto av La Pinta Beach Club
Foto av La Pinta Beach Club
Foto av La Pinta Beach Club
Foto av La Pinta Beach Club
Foto av La Pinta Beach Club

Adress: Avenida de Espana, Costa Adeje, Adeje, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.lapinta.ihwm.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på La Pinta Beach Club


Magisk i sin mångfald, subtropiska rikedom och året runt vårliknande klimat, La Pinta Beach Club i soliga Teneriffa, Spanien är en idealisk bas för att njuta av en förstklassig semesterupplevelse. Ljuvligt soligt mitt vid stranden av Torviscas i Playa de Las Americas, välkomnar denna 4-stjärniga anläggning gästerna sina rymliga och smakfullt inredda studior och ett- och tvåbäddsrum tidsdelning enheter. Studiorna ger vila för upp till två personer - perfekt för par som söker en mysig tillflyktsort - medan en- och tvåbäddsrummen rymmer fyra respektive sex. Alla rum har en dubbel bäddsoffa, fullt utrustat kök och badrum. Majoriteten har solterrasser med fantastisk havsutsikt.

Dessutom, Rese och fritid timeshare mäklare inbjuder dig att falla i en djupare katatoni av avkoppling. Bask i det fantastiska vädret i de två stora poolerna med solstolar och poolbar. En barnlekplats och plaska pool finns också. Ät middag på restaurangerna inomhus och utomhus och njut av ytterligare faciliteter som spel- och läsrum, kvällsunderhållning, utomhusgrill och TV och relaxavdelning. La Pinta Beach Club har även sportfaciliteter, Wi-Fi och biluthyrning för din bekvämlighet.

La Pinta Beach Club faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Barnpool, Spelrum, Restaurang, Squash, Simbassäng,
Närliggande faciliteter
Båtliv (närliggande), Barnomsorg (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (1.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (8.0 miles), Live underhållning (Närliggande), Medicinsk utrustning i närheten, Dykning I närheten), tennis (i närheten), vattenskidor (närliggande), vindsurfing (i närheten)
Flygplats
Reina Sofia - (10 miles - 16 km)
Checka in ut
Fredag, lördag, söndag, måndag

Köpa La Pinta Beach Club timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr La Pinta Beach Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med La Pinta Beach Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på La Pinta Beach Club

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja La Pinta Beach Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med La Pinta Beach Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av La Pinta Beach Club kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.