Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club

Adress: Complejo San Andres, Golf del Sur, San Miguel de Abona, Teneriffa 38620, Kanarieöarna
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com/destinations/property/Royal-Tenerife-Country-Club

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club


Den senaste semestern ägs säkert till tradition! Fraktionalt ägande är ett nytt sätt att äga semestertid (timeshare). Varje år får du ett antal bråkdelar som du kan använda var du vill inom företagets portfölj. Istället för samma utväg varje år, försök alla att hitta din favorit. Sådan flexibilitet var tidigare obunden om inte användande av utbytesföretag. När äganderätten till hyresavtalet upphör, så säljs fastigheten och du kommer att vara bland dem som får sin skära. Att äga med Diamond Resorts innebär att dina fraktioner kan användas på många av sina portföljer. Denna utväg är bara en av dem!

På Travel & Leisure Group har vi eventuellt den största inventeringen av äganderätten tillgänglig på Diamond Resorts Bråkigt ägande Royal Tenerife Country Club Till konkurrenskraftiga priser. Vi har också många veckor till salu på Kanarieöarna. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här egenskapen, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Diamond Resorts Bråkigt ägande Royal Tenerife Country Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Barnpool (utomhus), Uppvärmd pool (utomhus), Pool (utomhus), Whirlpool (inomhus)
Resort faciliteter
Bowlinghall, Fitnesscenter (måste vara 18 ålder), Trädgård, Lekplats, Biljardbord, Bar vid poolen, Snackbar, Spa, Spa (åldersbegränsningar gäller - fråga), Ångrum, Bordtennis / bordtennis, Tennis
Närliggande faciliteter
Strand, Bowlinghall, Bowling Green, Klubbhus, Fitnesscenter, Trädgårdar, Golf, Golf - Körsträcka, Golf - Pro Shop, Golf - Putting Green, Ridning, Marina, Minigolf, Nattliv, Parker, Biljardbord, Restauranger, Bastu , Dykning / Snorkling, Shopping, Snackbar, Solarium, Spa, SurfingSwimming, Bordtennis / bordtennis, Tennis, Vattensport, Whale Watching, Vindsurfing
Flygplats
Reina Sofia - 11km
Checka in ut
17: 00 fredag

Njut av ett hem hemifrån erfarenhet på Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Royal Tenerife Country Club

När du köper timeshare på egendomar som Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Teneriffa Country Club, är du garanterad en årlig avresa. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik och fredlig paus från ditt vardag.

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Teneriffa Country Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Diamond Resorts Group Ownership Royal Tenerife Country Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Royal Tenerife Country Club

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av försäljning av Diamond Resorts Group Ownership Royal Tenerife Country Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Diamond Resorts Group Ownership Royal Tenerife Country Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Diamond Resorts Bråkigt ägande Royal Tenerife Country Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.