Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Jardines del Sol
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Jardines del Sol
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Jardines del Sol
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Jardines del Sol
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Jardines del Sol

Adress: Urb. Montana Roja, Calle Francia, 1, Playa Blanca, 35580, Lanzarote, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresortsandhotels.com/Resorts/Jardines-Del-Sol/

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Diamond Resorts Fractional Ownership Jardines del Sol


Den senaste semestern ägs säkert till tradition! Fraktionalt ägande är ett nytt sätt att äga semestertid (timeshare). Varje år får du ett antal bråkdelar som du kan använda var du vill inom företagets portfölj. Istället för samma utväg varje år, försök alla att hitta din favorit. Sådan flexibilitet var tidigare obunden om inte användande av utbytesföretag. När äganderätten till hyresavtalet upphör, så säljs fastigheten och du kommer att vara bland dem som får sin skära. Att äga med Diamond Resorts innebär att dina fraktioner kan användas på många av sina portföljer. Denna utväg är bara en av dem!

En äkta juvel i företagets portfölj erbjuder Diamond Resorts på Jardines Del Sol Fraktionerat ägande Det är ett snitt ovanför. En sofistikerad utväg i det lika sofistikerade Playa Blanca-området i Lanzarote, Spanien, Du kommer att behandlas till året runt solsken och fängslande utsikt direkt från din balkong eller terrass. På Rese och fritid Vi hör alltid från kunder som raser om personalen, och hur de verkar ta verklig stolthet i sitt arbete - det här visar i obefläckat bevarat boende och exteriörer. Om du söker lugn, har orten en lugn och intim atmosfär, med trädgårdar och grunder redo att kuva dig i perfekt komfort.

Utforska denna fantastiska vulkaniska ön på din fritid, antingen genom att hyra en bil eller använda de olika snabba och pålitliga kollektivtrafikalternativen. Upptäck avskilda vikar och vikar där du kan slappna av medan du skyddas mot de starkare vindarna som rullar in från det azurblå havet. Din oklanderligt möblerade lägenhet eller villa kommer att lämna dig som vill ha ingenting - allt är till hands för att göra din vistelse till ett riktigt hem hemifrån. För din nästa semester investering, överväga Fraktionerat ägande Med Diamond Resorts på Jardines Del Sol.

Diamond Resorts Brutto Ägarskap Jardines del Sol Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Matlagningsmöjligheter, DVD eller video, TV
Resort faciliteter
Biluthyrning, Underhållning: Levande, Livsmedelsaffär / Supermarket, Tvättmöjligheter, Lekplats, Restaurang, Swimmingpool: Utomhus, Rullstolsanpassad
Närliggande faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Strand, Cykelleder, Båt Marina / Lansering, Fitnessrum: Utrustad, Fiske, Segling / Uthyrning, Dykning, Tennis
Flygplats
Arrecife / ACE 25 Miles
Checka in ut
Torsdag

Köp Diamond Resorts Bråkig Ägarandel Jardines del Sol timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Diamond Resorts Brutto Ägarskap Jardines del Sol innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Diamond Resorts Fractional Ownership Jardines del Sol varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Jardines del Sol

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har flera års erfarenhet av att sälja Diamond Resorts Brokers Ownership Jardines del Sol. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på bästa kanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Diamond Resorts Fractional Ownership Jardines del Sol.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Diamond Resorts Delvis äganderätt Jardines del Sol kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.