Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Los Amigos Beach Club
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Los Amigos Beach Club
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Los Amigos Beach Club
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Los Amigos Beach Club
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Los Amigos Beach Club

Adress: Los Amigos Beach Club, Urb Playamarina, Carretera Cádiz, km 20, 29647 Mijas Costa, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Diamond Resorts Fractional Ownership Los Amigos Beach Club


Den senaste semestern ägs säkert till tradition! Fraktionalt ägande är ett nytt sätt att äga semestertid (timeshare). Varje år får du ett antal bråkdelar som du kan använda var du vill inom företagets portfölj. Istället för samma utväg varje år, försök alla att hitta din favorit. Sådan flexibilitet var tidigare obunden om inte användande av utbytesföretag. När äganderätten till hyresavtalet upphör, så säljs fastigheten och du kommer att vara bland dem som får sin skära. Att äga med Diamond Resorts innebär att dina fraktioner kan användas på många av sina portföljer. Denna utväg är bara en av dem!

Om du funderar på det Fraktionerat ägande I Malaga, Spanien, Varför inte överväga Diamond Resorts på Los Amigos Beach Club? Diamond Resorts har gått utöver denna utväg, inklusive alla de små detaljerna som kan göra en vanlig semester till en djup brunn med underbara minnen. Du kommer omedelbart att välkomnas av anlagda trädgårdar och leende personal, sedan visas till din ljusa, luftiga och rymliga lägenhet för att börja din vecka (eller mer) under den fantastiska kustsolen. Du hittar mycket att göra både inom orten och ut - inte minst är Fuengirola livliga gatumarknad som äger rum varje tisdag.

Spara lite utrymme i ditt bagage genom att låna böcker från semesterbiblioteket, koppla av i antingen inomhus- eller utomhuspoolen (eller båda!), Låt dina problem tvätta sig i bastun och badtunna och ta sedan dina vänner och familj till klubbhuset Att slappna av med en drink och träffa nya människor - varav några kommer vara medejer och vänner för livet! För en livstid av underbara semesterminnen och utmärkt valuta för pengarna, Rese och fritid Rekommenderar starkt att överväga Fraktionerat ägande Med Diamond Resorts på Los Amigos Beach Club.

Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Los Amigos Beach Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
-
Resort faciliteter
Bankomat / spa, Jacuzzi / bubbelbad, Sportbanor, Bar vid poolen, Ångrum, Spelrum, Inomhuspool, Fitnessrum, Nattklubb, Swimmingpool, Utomhuspool - Barnpool: Ja, Utomhus - Swimmingpool - Totalt antal pooler: 3
Närliggande faciliteter
Spa, Tjänster: Nagelservice, Massage, Kroppsbehandlingar, Ansiktsbehandlingar
Flygplats
Malaga, 30kms
Checka in ut
Söndag lördag

Köpa Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Los Amigos Beach Club timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Diamond Resorts Fractional Ownership Los Amigos Beach Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Diamond Resorts Bråkigt ägande Los Amigos Beach Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Diamond Resorts Bråkigt ägande Los Amigos Beach Club

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har flera års erfarenhet av att sälja Diamond Resorts Group Ownership Los Amigos Beach Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Diamond Resorts Fractional Ownership Los Amigos Beach Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Diamond Resorts Bråkigt ägande Los Amigos Beach Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.