Foto av Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Santa Barbara Golf & Ocean Club
Foto av Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Santa Barbara Golf & Ocean Club
Foto av Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Santa Barbara Golf & Ocean Club
Foto av Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Santa Barbara Golf & Ocean Club
Foto av Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Santa Barbara Golf & Ocean Club

Adress: Santa Barbara Golf och Ocean Club, Av. Del Atlàntico, s / n, Santa Cruz de Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Diamond Resorts Fractional Ownership Santa Barbara Golf & Ocean Club


Den senaste semestern ägs säkert till tradition! Fraktionalt ägande är ett nytt sätt att äga semestertid (timeshare). Varje år får du ett antal bråkdelar som du kan använda var du vill inom företagets portfölj. Istället för samma utväg varje år, försök alla att hitta din favorit. Sådan flexibilitet var tidigare obunden om inte användande av utbytesföretag. När äganderätten till hyresavtalet upphör, så säljs fastigheten och du kommer att vara bland dem som får sin skära. Att äga med Diamond Resorts innebär att dina fraktioner kan användas på många av sina portföljer. Denna utväg är bara en av dem!

Om du har behov av vila, avkoppling och laddning av dina batterier, så är Diamond Resorts Fractionals @ Santa Barbara Golf och Ocean Club den tidsdelning Utväg för dig. Ligger på ön Teneriffa, Spanien, Denna utväg är en verkligt sällsynt och speciell sökning. Traditionellt inspirerad arkitektur kombinerar med lyxiga och bekväma möbler för att skapa en atmosfär av elegans, förfining och tryckfri fritid.

Sensationella restauranger och barer på plats lägger till din njutning av de bästa faciliteterna, och det finns en plats för varje tillfälle, oavsett om du letar efter romantik och atmosfär eller ljust och blåsigt med lokal mat. Tillbringa dina dagar på antingen din privata terrass eller vid poolen på en av solstolarna (med personal närvarande för att det alltid finns tillgänglighet), eller ta en tur till en av Tenerifas sexton blå flaggstränder. Du kan vara avslappnande, men du kommer definitivt inte att bli uttråkad!

För dem som också vill arbeta med sin golfgunga, är resorten en del av Golf del Sur, en känd och prestigefylld utväg och golfbana som spelar hem till Teneriffa Open. För förstklassig service med komfort i hemmet, Rese och fritid Rekommenderar starkt tidsdelning På Diamond Resorts Fractionals @ Santa Barbara Golf och Ocean Club.

Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Santa Barbara Golf & Ocean Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
-
Resort faciliteter
Jacuzzi / bubbelpool, Pool, Presentbutik eller tidningskiosk, Biljard eller poolbord, Fitnessrum, TV i lobbyn, Nattklubb, Bankomat, Bankomat, Utomhuspool - Totalt antal pooler: 2
Närliggande faciliteter
Spa, Tjänster: Kroppsbehandlingar, Ansiktsbehandlingar, Massage, Nagelservice, Salong, Sportbanor / Grunder
Flygplats
Reina Sofia-9kms
Checka in ut
Söndag, Måndag, Fredag, Lördag

Köpa Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Santa Barbara Golf & Ocean Club timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Santa Barbara Golf & Ocean Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Santa Barbara Golf & Ocean Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Santa Barbara Golf & Ocean Club

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Diamond Resorts Group Ownership Santa Barbara Golf & Ocean Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Diamond Resorts Fractional Ownership Santa Barbara Golf & Ocean Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Santa Barbara Golf & Ocean Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.