Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta

Adress: Avda. Garcia Lorca, Nr 8, Urbanizacion Pueblo la Quinta, Fas II, Benalmadena-Costa, 29630 Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta


Den senaste semestern ägs säkert till tradition! Fraktionalt ägande är ett nytt sätt att äga semestertid (timeshare). Varje år får du ett antal bråkdelar som du kan använda var du vill inom företagets portfölj. Istället för samma utväg varje år, försök alla att hitta din favorit. Sådan flexibilitet var tidigare obunden om inte användande av utbytesföretag. När äganderätten till hyresavtalet upphör, så säljs fastigheten och du kommer att vara bland dem som får sin skära. Att äga med Diamond Resorts innebär att dina fraktioner kan användas på många av sina portföljer. Denna utväg är bara en av dem!

Diamond Resorts Bråkigt ägande Royal Oasis Club på Pueblo Quinta i Costa del Sol, Spanien är en sömlös blandning av det gamla och det nya. Den traditionella arkitekturen i pueblo-stil tar dig tillbaka i tiden, samtidigt som moderna bekvämligheter och möten garanterar din trevligaste semester.

En- och två-sovrumsenheterna är vackert möblerade och ger en bekväm komfort Fraktionerat ägande gäster. Alla har en dubbelsäng eller dubbelsängar, uppvärmning och luftkonditionering, fullt utrustat kök, vardagsrum med bäddsoffa, plattskärms-satellit-TV, DVD-spelare och dockningsstation för iPod och välutrustat badrum med hårtork. Uppgraderade rum har en handdukstork med tillägg av en balkong och uteplats som passar perfekt för att njuta av solnedgången.

Dessutom finns det gott att göra på Diamond Resorts Fractional på Royal Oasis Club på Pueblo Quinta. Rese och fritid Timeshare mäklare rådgive ett uppfriskande dunkel i den härliga utomhuspoolen med grönskande trädgårdsutsikt som leder till Medelhavet. Ett aktivt spel tennis, golf eller vandring skulle vara lika underbart. Att slappna av, skämma bort i fitness-, bastu- och spa-komplexet, äta i restaurangen, baren och loungen med takeaway-service eller umgås i klubbhuset. Tillgång till internet är tillgänglig hela. Det finns ingen brist på bekvämligheter för din stora semester.

Köp Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Royal Oasis Club vid Pueblo Quinta timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Royal Oasis Club på Pueblo Quinta

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Diamond Resorts Group Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.