Foto av Clube Praia da Oura
Foto av Clube Praia da Oura
Foto av Clube Praia da Oura
Foto av Clube Praia da Oura
Foto av Clube Praia da Oura

Adress: Clube Praia Da Oura, Apartado 827, R. Oliveira Martins, 8200-911 Albufeira, Algarve, Portugal
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clubepraiadaoura.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Clube Praia da Oura


Clube Praia da Oura är en elegant semesteranläggning i Albufeira i den vackra Algarve i södra Portugal, Med en livlig, upptagen atmosfär och omfattande komplex med välutrustade lägenheter. Travel & Leisure Group Är glada att erbjuda andelslägenheter På denna utväg för par och familjer som ger en bra året runt erfarenhet.

Clube Praia da Oura har allt du kan behöva på komplexet. Sätta i Albufeira, där solen skiner mest av tiden, detta tidsdelning Resort erbjuder ett snabbköp, barer, utomhus jacuzzi, bastu och en bowlinggrön. Anläggningen erbjuder fantastisk utsikt över havet från solterrassen med utsikt över stranden, som ligger strax utanför dörren.

Om besökare vill våga sig ut, hittar de en härlig promenad på huvudkustvägen och tar cirka en halvtimme för att komma till Gamla stan. Turister kommer också att hitta remsan att vara mycket nära och erbjuder ett brett utbud av restauranger, perfekt för en familjemål till ett bra pris. Det finns också gott om barer i området och nattlivet på remsan blir livligt efter 10pm vilket gör en bra natt ute.

Köpa Clube Praia da Oura timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Clube Praia da Oura innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Clube Praia da Oura varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Clube Praia da Oura

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Clube Praia da Oura. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Clube Praia da Oura.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Clube Praia da Oura kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.