Foto av Salina Wharf
Foto av Salina Wharf
Foto av Salina Wharf
Foto av Salina Wharf
Foto av Salina Wharf

Adress: Club Salina Wharf, Triq Il-Majjiera, Majjiera, Qawra SPB 1841, Malta
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: http://www.clubsalinahotelmalta.com/

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Club Salina Wharf


För en överlägsen semester, överväga tidsdelning på Club Salina Wharf i Qawra, Malta. Oavsett om du letar efter en lugn tillflyktsort i solen eller mycket roligt och utforskande, kan denna utväg träffas och överträffa alla förväntningar. Anläggningen ligger bara två minuters promenad från Medelhavets fathomless blå och därtill hörande vattensporter, inklusive en dykskola. Qawra är ett livligt och pulserande område med en elegant strandpromenad, och närliggande Bugibba är ännu livligare. Bugibba Square är ett fantastiskt ställe att gå på kvällarna för levande musik och streetunderhållning - med massor av restauranger, barer, biografkomplex, shopping, och barns aktiviteter.

Att komma runt görs enkelt och billigt genom att använda de lokala luftkonditionerade bussarna, och ön har en mängd historia och arv att utforska. Inomhus finns inomhus- och utomhuspooler med underhållning i baren, vackra trädgårdar, lekplats, bastu och jacuzzi samt en mataffär. Din rymliga, luftkonditionerade lägenhet kommer sannolikt att komma med en balkong med utsikt över trädgården, så du kan äta utomhus med en fantastisk utsikt. För avkoppling tidsdelning med möjlighet att se och göra mycket, Rese och fritid rekommenderar att du överväger Club Salina Wharf.

Salina Wharf faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Matta (En Enhet), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Barnpool, Spelrum, Tvättservice, Lekplats, Bastu, Snackbar, Pool (Inomhus / utomhus), Telefon,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (7.0 miles), Livsmedelsaffär (Närliggande), Frisör (Närliggande), Medicinsk utrustning i närheten, Dykning Område (Närliggande), Vindsurfing (Närliggande),
Flygplats
Malta International - (13 miles - 20 km)
Checka in ut
(Veckor) Torsdag, Fredag, Lördag, Tisdag

Köper Salina Wharf timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Salina Wharf innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Salina Wharf varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Salina Wharf

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet som säljer Salina Wharf-egendom. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i försök att sälja timeshare med Salina Wharf.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Salina Wharf kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.