Foto av Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale
Foto av Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale
Foto av Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale
Foto av Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale
Foto av Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale

Adress: Calle Finlandia 8-10, San Eugenio Alto, 38660 Adeje, Playa de Las Americas, Teneriffa, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clcworld.com/destinations/tenerife/monterey-royale-signature-collection

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Club La Costa Signature Collection Monterey Royale


En berikad semesterupplevelse väntar tidsdelning Gäster på Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale på Teneriffa, Spanien. Med över tre tusen timmars solsken året runt är detta exklusiva boende utan tvekan en mycket speciell plats.

Från uteplatsen till din premierlägenhet, erbjuder fantastisk utsikt över Atlanten och vattenfall i tropiska trädgårdar dig till paradiset. Samtidigt leder varma toner och traditionell inredning i ett och två sovrums signatur sviter dig till komfort medan intressanta möbelstycken och rolig retro styling lånar karaktär till de rymliga avkopplingsområdena. Tillfredsställelse är i ordning med lyxiga bekvämligheter inklusive ett överdådigt sovrum med en king size-säng och plysch armaturer, badrum bubbelpool och märkesvaror toalettartiklar, komplett kök med Silestone kvarts arbetsyta och ett öppet vardagsrum med storbilds-TV, Apple TV-box , DVD-spelare och surroundljudsystem.

Rese och fritid Timeshare-mäklare berömmer också personliga concierge-tjänster på Club La Costa Signature Collection Monterey Royale, vilket ger dig en överdådig personlig semesterupplevelse. Lika gott är köket på Sunset Restaurant som har en terrass för härlig utomhusmålning. Under tiden finns också en avslappnad poolbar, pool och levande kvällsunderhållning.

Köpklubb La Costa Signature Collection Monterey Royale timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club La Costa Signature Collection Monterey Royale varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club La Costa Signature Collection Monterey Royale

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Monterey Royale-egenskapen Club La Costa Signature Collection. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Club La Costa Signature Collection Monterey Royale.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Club La Costa Signature Collection Monterey Royale kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.