Foto av Club La Costa Monterey
Foto av Club La Costa Monterey
Foto av Club La Costa Monterey
Foto av Club La Costa Monterey
Foto av Club La Costa Monterey

Adress: Calle Finlandia, San Eugenio Alto, Adeje, Teneriffa, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clcworld.com/monterey/

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Club La Costa Monterey


Om du gillar året runt värmen i Kalifornien och Sahara men föredrar kortare resetider och mindre torra klimat, tidsdelning or Fraktionerat ägande med Club La Costa på Paradise Monterey kan det vara bra att vara utväg för dig. På södra kusten av Teneriffa, Spanien är där du hittar denna sluttning, som erbjuder fantastisk utsikt över det gnistrande Atlantvattnet och den närliggande staden Playa de las Americas. Sådana synpunkter skapar en riktigt avslappnad atmosfär inom orten, som erbjuder bekvämligheter för hela familjen. Föräldrarna har möjlighet att koppla av och varva ner medan barnen kan njuta av det varierade programmet för barnvänliga aktiviteter, plus en egen egen pool!

Med orten catering så bra för alla typer av semesterfirare, kan det vara frestande att stanna på plats under hela vistelsen. Men det lokala området erbjuder också några spännande sevärdheter och aktiviteter om du vill spendera lite tid på att utforska. Vattensporter finns på de närliggande stränderna, och det pulserande lokala nattlivet är ett bra sätt att tillbringa en kväll eller två. Du hittar också taxfree shopping i den fantastiska semesterorten Playa de las Americas. För tidsdelning or Fraktionerat ägande i ett spännande men ändå lugnt läge, Rese och fritid föreslår att överväga Club La Costa på Paradise Monterey.

Club La Costa Monterey Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Träutrustning, Livsmedelsaffär, Hiss, Restaurang, Squash, Simbassäng, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten), Fiske (Närliggande), Golf (3.0 miles), Ridning (1.0 miles), Live underhållning (1.0 miles), Medicinsk utrustning i närheten, Dykning (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Tennis I närheten), vattenskidor (i närheten), vindsurfing (i närheten)
Flygplats
Reina Sofia - (12 miles - 19 km)
Checka in ut
Fredag

Köpklubb La Costa Monterey timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Club La Costa Monterey innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club La Costa Monterey varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club La Costa Monterey

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club La Costa Monterey. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Club La Costa Monterey.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Club La Costa Monterey kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.