Foto av Club La Costa Benal Beach
Foto av Club La Costa Benal Beach
Foto av Club La Costa Benal Beach
Foto av Club La Costa Benal Beach
Foto av Club La Costa Benal Beach

Adress: CLC Benal Beach, Avda. Del Parque nº1, Edificio Benalstranden, 29630 Benalmádena Costa, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clublacosta.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Club La Costa Benal Beach


Med sin förmåga att erbjuda något för alla, tidsdelning or Fraktionerat ägande med Club La Costa På Benal Beach skulle vara ett klokt övervägande. Beläget i den kända semesterorten Benalmadena, Spanien, Egendomen drar nytta av bra väder för bättre del av året, vilket betyder att även under lågsäsong, är det troligt att du fortfarande kan arbeta med solbränna!

Den fantasifulla designen och de anlagda trädgårdarna är två aspekter av denna vackra egendom som våra kunder ofta talar om, och lägenheterna är inredda till en hög standard i neutrala toner med färgglada accenter. Njut av vacker utsikt från din rymliga balkong medan du njuter av en hemlagad måltid gjord i bekvämligheten av ditt fullt utrustade kök, och håll dig utanför för de spektakulära solnedgångarna innan du lockar upp i loungen med en film.

Om du håller dig aktiv är din stil, spelar orten värd för fem pooler, alla med vattenrutschbanor som passar både barn och vuxna. Ta en tur till nöjesparken Tivoli World eller se vattenutställningarna på Selwo Marina, och många fantastiska stränder ligger i närheten om det öppna havet ringer till dig. Rese och fritid Är stolt att erbjuda för återförsäljning tidsdelning och Fraktionerat ägande Med Club La Costa vid Benal Beach.

Club La Costa Benal Beach faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnomsorg, Fitnessutrustning, Spelrum, Livsmedelsaffär, Gym, Tvättservice, Hiss, Restaurang, Bastu, Handdukar, Snackbar, Squash, Pool (Inomhus / utomhus), Telefon, Bubbelpool ,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (1.0 miles), Ridning (3.0 miles), Live underhållning Vattenskidåkning (i närheten), vindsurfing (i närheten)
Flygplats
Malaga - (8 miles - 12 km)
Checka in ut
Lördag Söndag

Köpklubb La Costa Benal Beach timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Club La Costa Benal Beach innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club La Costa Benal Beach varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club La Costa Benal Beach

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club La Costa Benal Beach. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med Club La Costa Benal Beach.

Någon som tittar på Sälja timeshare använda Club La Costa Benal Beach kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.