Foto av Club El Marques
Foto av Club El Marques
Foto av Club El Marques
Foto av Club El Marques
Foto av Club El Marques

Adress: Calle Las Rosas S / N, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.intercorpgrp.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Club El Marques


På Travel & Leisure Group har vi eventuellt den största inventeringen av äganderätten tillgänglig på Club El Marques Till konkurrenskraftiga priser. Vi har också många veckor till salu i Spanien. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här egenskapen, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Club El Marques faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Barnens pool, Spelrum, Live underhållning, Restaurang, Snackbar, Simbassäng, Telefon,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (17.0 miles), Motionutrustning (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (16.0 miles), Livsmedelsaffär (Fristående), Frisör Medicinsk utrustning (i närheten), Bastu (närliggande), Dykning (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Squash (I närheten), Tennis (Närliggande), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing (17.0 miles)
Flygplats
Reina Sofia - (27 miles - 43 km)
Checka in ut
(Veckor) fredag, tisdag

Njut av ett hem hemifrån erfarenhet på Club El Marques

När du köper timeshare på egendomar som Club El Marques, garanteras du en årlig avresa. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik och fredlig paus från ditt vardag.

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Club El Marques innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club El Marques varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club El Marques

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club El Marques-egendom. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i försök att sälja timeshare med Club El Marques.

Någon som tittar på Sälja timeshare använda Club El Marques kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.