Foto av CTM på Club Vista Serena
Foto av CTM på Club Vista Serena
Foto av CTM på Club Vista Serena
Foto av CTM på Club Vista Serena
Foto av CTM på Club Vista Serena

Adress: Calle Capricornio Numero 2, Campo Internacional
Maspalomas, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Club Vista Serena


Oavsett vilken tid på året du väljer att besöka Club Vista Serena kan du vara säker på en bra tid. Poolen är uppvärmd så att du kan ta ett uppfriskande dopp även på vinterns höjd, så det finns ingen anledning att inte undkomma de tråkiga regniga dagarna i Storbritanniens mörkaste månader. Las Palmas är det bästa exemplet på Spanien, en vacker utväg som ligger på Gran Canaria i det fantastiska Kanarieöarna utanför Afrika.

Vårt tidsdelning Lägenheterna i denna utväg är något speciellt, målat vackert för att ge dig en annan upplevelse till det vanliga, smarta hotellet. Rese och fritid timeshare mäklare älskar att folk återvänder år efter år, vilket betyder att du kan se samma vänliga ansikten varje gång du återvänder. På Club Vista Serena kommer du att kunna dra nytta av din semester, njuta av tid med vänner och kära, se sevärdheterna på ön och njuta av en del utsökt spansk mat och dryck, alla element som går samman för att skapa den fantastiska uppleva du förtjänar. Din semester är dyrbar och inte slösas bort!

CTM på Club Vista Serena Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Restaurang, Snackbar, Swimmingpool,
Närliggande faciliteter
Beach (2.0 miles), Båtliv (2.0 miles), Casino (3.0 miles), Fiske (2.0 miles), Golf (1.0 miles), Hälsoklubb (1.0 miles), Ridning (2.0 miles), Live underhållning (2.0 miles) , Medicinsk utrustning (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Squash (Närliggande), Tennis (1.0 miles), Vattenskidor (2.0 miles), Vindsurfing (1.0 miles)
Flygplats
Las Palmas - (17 miles - 27 km)
Checka in ut
Lördag, söndag, måndag, onsdag

Köper CTM hos Club Vista Serena timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr CTM hos Club Vista Serena innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med CTM på Club Vista Serena varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid CTM på Club Vista Serena

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja CTM på Club Vista Serena. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med CTM på Club Vista Serena.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av CTM på Club Vista Serena kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.