Foto av Atlantic Club Reserva de Marbella
Foto av Atlantic Club Reserva de Marbella
Foto av Atlantic Club Reserva de Marbella
Foto av Atlantic Club Reserva de Marbella
Foto av Atlantic Club Reserva de Marbella

Adress: Atlantic Club Reserva de Marbella, Ctra. Nacional 340, Km. 193.6, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.vimehotels.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Atlantic Club Reserva de Marbella


För en överlägsen semester, kolla inte längre än de lämpligt betecknade överlägsen lägenheterna på Atlantic Club Reserva de Marbella. För dem som föredrar en mysigare home away from home, det finns också duplex lägenheter. Varje alternativ är utrustat med luftkonditionering, balkonger och terrasser, så du kan sitta lugnt och beundra landskapet oavsett vilken tid på dagen det är.

Landskapet Marbella är världsberömt. De vitkalkade väggarna som är så spännande för landsbygden i Spanien draperas med färgglada blommor och grönska, vilket ger staden ett frodig, friskt utseende. En populär strand är ett bra ställe att ta en solstol och parasoll och beundra havet, en djup kungblå, när den kysser stranden. För dem med extra energi är vandring de imponerande kullarna bakom staden ett bra val för en dag ute, och för de som föredrar att stirra och överväga finns det många lokala kaféer och barer.

Du kan inte gå fel med a tidsdelning i Malaga, en region som är känd för sina milda vintrar och heta somrar, och Rese och fritid timeshare mäklare vet att Atlantic Club Reserva de Marbella är toppen av boende som erbjuds. Oavsett vilken tid på året du bestämmer dig för att besöka, väntar skönhet på dig.

Att köpa Atlantic Club Reserva de Marbella timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Atlantic Club Reserva de Marbella innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Atlantic Club Reserva de Marbella varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Atlantic Club Reserva de Marbella

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Atlantic Club Reserva de Marbella. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i försök att sälja timeshare med Atlantic Club Reserva de Marbella.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Atlantic Club Reserva de Marbella kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.