Foto av Heritage Resorts - Marbesa Club
Foto av Heritage Resorts - Marbesa Club
Foto av Heritage Resorts - Marbesa Club
Foto av Heritage Resorts - Marbesa Club
Foto av Heritage Resorts - Marbesa Club

Adress: Urbanizacion Marbesa, Carretera de Cadiz Kilometro 192.8, Marbella 29600, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.heritageresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Heritage Resorts Marbesa Club


Inom bara miles av världsberömda Marbella, Spanien, Hittar du tyst och fridfullt tidsdelning Utväg Marbesa Club. Charmigt och enkelt, men spränga med fantastiska faciliteter och lokala bekvämligheter, erbjuder denna anläggning det perfekta äktenskapet med avkoppling och spänning. Beachfront restauranger, barer och kasinon ligger i närheten, och erbjuder dig många alternativ för var du vill spendera dina kvällar - men du kanske tycker att att titta på solnedgången från din rymligt stora balkong är mer din stil. Äta ute eller ute finns alltid alternativ som passar dina önskemål, och alla villor och lägenheter är fullt utrustade om du är någon som älskar att visa upp din känsla i köket medan du är borta.

Alla medlemmar har full tillgång till semesteranläggningens klubbhus Playa Real, där det finns pool-, bastu-, fitness- och bubbelpooler samt platser att äta och dricka. Detta tidsdelning Resort erbjuder ett brett utbud av boendealternativ som passar dina behov, från lägenheter för par och små familjer till villor som är tillräckligt stora för att hysa familj och vänner. Du kan till och med dra nytta av Rumsservice om du verkligen vill känna att du är i knutet av lyx! Oavsett dina behov, Rese och fritid Anser att Marbesa Club kan uppfylla alla.

Heritage Resorts - Marbesa Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
-
Resort faciliteter
Pool, Spa, Spa: Massage, På plats - Swimmingpool - Barn: Ja, Biluthyrning, Tvättservice, Filmuthyrning
Närliggande faciliteter
Tennisbanor (närliggande), Nattklubb (1.0 mi), Medicinsk anläggning (Närliggande)
Flygplats
Malaga - 45kms
Checka in ut
Fredag ​​lördag

Köpa Heritage Resorts - Marbesa Club timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Heritage Resorts - Marbesa Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Heritage Resorts - Marbesa Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Heritage Resorts - Marbesa Club

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Heritage Resorts - Marbesa Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Heritage Resorts - Marbesa Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Heritage Resorts - Marbesa Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.