Foto av WimPen Las Casitas
Foto av WimPen Las Casitas
Foto av WimPen Las Casitas
Foto av WimPen Las Casitas
Foto av WimPen Las Casitas

Adress: Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote, Kanarieöarna 35570, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.wimpen.com

Intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på WimPen Las Casitas? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Doppa båda fötterna till det bästa märket av tropisk livsstil som generöst erbjuds av Wimpen Las Casitas i Lanzarote, Spanien. Mer minuter från den charmiga fiskebyn Playa Blanca, erbjuder detta hotell i maurisk stil dig möjlighet att suga den gyllene solen utan något besvär.

Två stora och uppvärmda pooler ger anläggningens iögonfallande mittpunkt. Under tiden transporterar omgivande anlagda trädgårdar dig till ett frodig och grönskande paradis. För familjer, en barnpool och lekplats kommer att hålla dina barn underhållna medan du njuter av solterrassen eller spela tennis eller pool. När natten kommer, Rese och fritid Timeshare-mäklare föreslår en kyldryck i den lilla restaurangen och snackbaren eller en fest i den stora grillplatsen.

För att avsluta en händelserik dag, hitta komfort i lägenheterna med ett och två sovrum, utarbetat av Wimpen Las Casitas. Dessa tidsdelning Enheter har ljusa och rymliga interiörer. Alla är inredda enligt högsta standard med luftkonditionering, fullt utrustat kök, vardagsrum med två bäddsoffor, satellit-TV och eget badrum med dusch och hårtork. Det finns också en trädgård och uteplats med inbyggd grill för din bekvämlighet.

WimPen Las Casitas faciliteter

Enhetsfaciliteter
Diskmaskin (alla enheter), Kök (alla enheter, Full), Mikrovågsugn (alla enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Tvättservice, Lekplats, Snacksbar, Simbassäng, Telefon, Tennis,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (22.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (32.0 miles), Livsmedelsbutik (I närheten), Ridning (11.0 miles), Live underhållning ), Restaurang (närliggande), shoppingområde (närliggande), vattenskidor (närliggande), vindsurfing (närliggande)
Flygplats
Arrecife - (22 miles - 35 km)
Checka in ut
(Veckor) torsdag

Köper WimPen Las Casitas timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr WimPen Las Casitas innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med WimPen Las Casitas, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på WimPen Las Casitas

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja WimPen Las Casitas. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med WimPen Las Casitas.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda WimPen Las Casitas kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.