Foto av Pestana Options Plus
Foto av Pestana Options Plus
Foto av Pestana Options Plus
Foto av Pestana Options Plus
Foto av Pestana Options Plus
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.pestanaoptionsplus.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Pestana Options Plus


Med tanke på att vara ett pålitligt varumärke som främjar kvalitet och turism med betoning på service, stil och valuta för pengarna, är Pestana Group stolta över att erbjuda Pestana Options Plus, som ger medlemmar tillgång till tretton av sina orter, sex i Madeira Och sju i Portugals Algarve. Beroende på ägarmedlemmen får du också tillgång till ett urval av Pestana Partner resorts i Storbritannien, Österrike, USA, Caribean, Kanarieöarna, Spanien, Tyskland och Frankrike.

En annan fördel med Pestana Options Plus-medlemskapet har också den extra fördelen med speciella priser på semestern på någon av Pestana's 89-hotell över hela världen genom användning av Pestana Best-kortet som erbjuder en rabatt på 20% jämfört med den bästa online-räntan som finns på www.pestana. com.

Medlemmar kan använda sitt medlemskap året runt beroende på deras medlemsstatus på Madeira Och Algarve, med undantag av 1st till 31st August och som anges på Options Plus Credits Table. Medlemmens familj eller vänner är dessutom välkomna att använda medlemspunkter, även om de är skyldiga att informera Pestana Vacation Club bokningsavdelning.

Medlemmar som använder Pestana Options Plus kan göra en vistelse på minst tre nätter på en semesteranläggning i Pestana eller en vecka på en partnerdestination. Gäster som bor på en resort i Pousada kan göra minst två nätters vistelse.

Rese och fritid Tror att Pestana Options Plus ger en bra investering eftersom det inte bara ger dig tillgång till Pestana fantastiska utbud av semesterorter och partnerorter över en bestämd period, men dagliga avgifter kommer bara att öka med en hastighet som inte överstiger Portugals inflationstakten med dagliga avgifter Betalas vid incheckningen. Det är också värt att notera att det inte finns några utbytesavgifter när medlemmarna incheckas när de bor på Pestana Hotels, Pousada eller Pestana Vacation Club Resorts, även om det krävs en partner på partnerorter.

Köper Pestana Options Plus timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Pestana Options Plus innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Pestana Options Plus, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Pestana Options Plus

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av försäljning av Pestana Options Plus. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Pestana Options Plus.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Pestana Options Plus kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.