Foto av Ona Ogisaka Garden
Foto av Ona Ogisaka Garden
Foto av Ona Ogisaka Garden
Foto av Ona Ogisaka Garden
Foto av Ona Ogisaka Garden

Adress: Ona Ogisaka Trädgård, C / Aquari, 3, 03700 Denia, Alicante, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.onaogisakagarden.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Ona Ogisaka Garden


Ljus, mysig och bekväm: det här är tidsdelning Vid Ona Ogisaka Garden. Ligger i sydöstra Spanien i fiskehamnen i Denia - en plats med en historia som går tillbaka till Carthages dagar - du hittar en plats som spränger med charm och kultur. Dessa moderna och välskötta lägenheter har pentry för självhushåll, tillsammans med balkonger med utsikt över anläggningens två utomhuspooler med en fantastisk bakgrundsbild, vilket gör att alla lägenheter får solsken på olika tider på dagen. Dessutom, om det underbara vädret blir lite för varmt - särskilt på natten - kan du dra nytta av ett luftkonditionerat vardagsrum där du kan ha en eftermiddagssesta eller en fantastisk natts sömn.

Marineta Beach ligger en kort promenad från orten, och den närliggande hamnen är där du hittar en mängd restauranger, barer och shopping - för att inte tala om det spektakulära av den dagliga fångsten som lossas! Om du föredrar att stanna i orten, dra full nytta av spa och bastu och i det osannolika fallet av dåligt väder, ta ett dopp i inomhuspoolen. För lokalt inspirerad mat kan du besöka restaurangen La Bodeguita. För semesterboende med en traditionell spansk land känsla, Rese och fritid Timeshare mäklare rekommenderar att överväga Ona Ogisaka Garden.

Ona Ogisaka Trädgårdsmöjligheter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Motionutrustning, Hiss, Restaurang, Bastu, Snackbar, Squash, Pool (Inomhus / utomhus),
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (31.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (4.0 miles), Livsmedelsbutik (I närheten), Ridning (2.0 miles) , Medicinsk utrustning (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Tennis (Närliggande), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing (Närliggande)
Flygplats
Alicante - (62 miles - 99 km)
Checka in ut
lördag

Köpa Ona Ogisaka Garden timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Ona Ogisaka Garden innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Ona Ogisaka Garden varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Ona Ogisaka Garden

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Ona Ogisaka Garden. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Ona Ogisaka Garden.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Ona Ogisaka Garden kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.