Foto av Macdonald Vacation Club Points
Foto av Macdonald Vacation Club Points
Foto av Macdonald Vacation Club Points
Foto av Macdonald Vacation Club Points
Foto av Macdonald Vacation Club Points
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.macdonaldvacationclub.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Macdonald Vacation Club Points


Macdonald Vacation Club, som drivs i över tio år, erbjuder medlemmar tillgång till ett distinkt urval av orter och hotell, inklusive lyxiga fyrastjärniga hotell i stadskärnor och på landsbygden. Med Macdonald Vacation Club kan medlemmar välja var de går och hur länge. Medlemmar kan till och med välja stil och storlek på boende samtidigt som de är övertygade om kvaliteten på orten samtidigt som de bor på ett Macdonald Hotel eller utnyttjar deras utbytespartner RCI.

Macdonald Vacation Club erbjuder medlemmar tillgång till hela sitt utbud av orter i Spanien Inklusive strandlägen Calahonda och Malaga plus tillgång till några av de bästa golfbanorna på Costa Del Sol. Med Macdonald Vacation Club-medlemmar får du tillgång till Macdonalds fullständiga utbud av golf- och spa-orter och 45-hotell över England och skottland. Medlemmar kan till och med använda sina poäng på en Macdonalds kryssningar så att medlemmarna kan boka en kryssningsresa till destinationer i Europa, Medelhavet och Kanarieöarna.

Med Macdonald Vacation Club hittar medlemmarna högkvalitativt boende i de flesta hotell och resorts erbjuder sina egna fritidsklubbar, inomhuspool, bastu, bubbelpool och bad, ångbastu, solstolar och gym. Resorts erbjuder också gäster tillgång till ett brett utbud av lokala bekvämligheter som golfbanor, tennis, fiske och mountainbike. Besökare kan också utforska skogsområden och spår på orter över England och skottland.

Dessutom får medlemskap i Macdonald Vacation Club medlemmar tillgång till ett exklusivt utbud av tjänster, såsom den dedikerade bokningstjänsten, där representanter gör allt de kan för att hjälpa till med reservationer. Medlemmar kan också använda RCI Travel för att boka flyg, biluthyrning, försäkringar och biljetter på lokala sevärdheter samt få tillgång till några av världens allra bästa kryssningsrederier.

Köpa Macdonald Vacation Club Points timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Macdonald Vacation Club Points innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Macdonald Vacation Club Points varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Sälja och sälja på Macdonald Vacation Club Points

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Macdonald Vacation Club Points-egendom. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Macdonald Vacation Club Points.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Macdonald Vacation Club Points kan vara säkra med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.