Foto av Plas Talgarth Country Club
Foto av Plas Talgarth Country Club
Foto av Plas Talgarth Country Club
Foto av Plas Talgarth Country Club
Foto av Plas Talgarth Country Club

Adress: Pennal, nära Machynlleth, Powys, SY20 9JY, Wales
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.macdonald-resorts.co.uk

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Macdonald Plas Talgarth Resort


Plas Talgarth Country Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Telefon (Alla Enheter) Kök (Alla Enheter, Delvis / Full) Matta (En Enhet) Diskmaskin (En Enhet) Mikrovågsugn (En Enhet)
Resort faciliteter
Pool (Inomhus / Utomhus) Barnpool Tennis Squash Utrustning Hälsoklubb Bastu Whirlpool / Bubbelbad Lekplats Levande Underhållning Tvättstuga Restaurang
Närliggande faciliteter
Stränder (6.0 miles) Vattenskidor (6.0 miles) Vindsurfing (6.0 miles) Båtliv (6.0 miles) Fiske (6.0 miles) Golf (6.0 miles) Ridning (närliggande) Biluthyrning (22.0 miles) Livsmedelsaffär )
Flygplats
Birmingham - 140.0 miles / 225.0 km
Checka in ut
Lördag Söndag

Köper Plas Talgarth Country Club timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Plas Talgarth Country Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Plas Talgarth Country Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Plas Talgarth Country Club

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av försäljning av Plas Talgarth Country Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Plas Talgarth Country Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Plas Talgarth Country Club kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.