Foto av Fortina Spa Vacation Resort
Foto av Fortina Spa Vacation Resort
Foto av Fortina Spa Vacation Resort
Foto av Fortina Spa Vacation Resort
Foto av Fortina Spa Vacation Resort

Adress: Fortina Spa Resort Malta, Tigne Seafront, Tas-Sliema, SLM 15, Malta
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.fortinasparesort.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Fortina Spa Vacation Resort


Ta dig till sjunde himlen med tidsdelning På Fortina Spa Resort nära centrum av Sliema, Malta. Från din lyxiga lägenhet, ta den fantastiska utsikten över närliggande staden Valetta tillsammans med det blå havet vista bortom, och om du vill spendera lite tid i själva staden, är denna privata resort bara en tio minuters promenad från färjan Kör varje halvtimme. Halvpension faciliteter är inkluderade, även om uppgraderingar välkomnas och anläggningen är hem till inte färre än åtta restauranger som erbjuder ett brett utbud av rätter: japansk, thailändsk, maltesisk, italiensk, buffé och mycket mer - med alla speciella kostbehov fullt tillgodoses för.

Du får se ledtråden i namnet; Fortina Spa Resort fokuserar på att vara en hälsosam miljö för positivitet och avkoppling, med tre fullständiga spa och spa-faciliteter på rummet. Njut av en morgonångdusch innan du går till poolen eller vid strandpromenaden, ta sedan en eftermiddagsresa till ett av spaen för jacuzzi, ångbastu, Thalassoterapi eller zoneterapi, och lägg upp allt med en bortglömd session i salongen. Rese och fritid Är stolta att presentera tidsdelning Vid denna lyxiga året runt destination.

Säsong information Vecka nummer (er)
Blå 1-8, 47-48
White 9-17, 44-46
Rosa 6-23, 40-43, 51-52
Red 24-39

Fortina Spa Vacation Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Matta (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Barnpassning, Barnens pool, Träningsutrustning, Fiske, Spelrum, Tvättservice, Live underhållning, Medicinsk utrustning, Restaurang, Snackbar, Spa, Pool (Inomhus / utomhus), Spabad /
Närliggande faciliteter
Båtliv (närliggande), Casino (2.0 miles), Golf (4.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (2.0 miles), Lekplats (närliggande), Dykning (Närliggande), Squash (I närheten), Tennis ), Vattenskidor (i närheten), vindsurfing (i närheten)
Flygplats
Malta - (10 miles - 16 km)
Checka in ut
Söndag måndag tisdag onsdag torsdag fredag ​​lördag

Köper Fortina Spa Vacation Resort timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Fortina Spa Vacation Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Fortina Spa Vacation Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Fortina Spa Vacation Resort

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Fortina Spa Vacation Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Fortina Spa Vacation Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Fortina Spa Vacation Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.