Foto av Elara, en Hilton Grand Vacations Club
Foto av Elara, en Hilton Grand Vacations Club
Foto av Elara, en Hilton Grand Vacations Club
Foto av Elara, en Hilton Grand Vacations Club
Foto av Elara, en Hilton Grand Vacations Club

Adress: Elara, en Hilton Grand Vacations Club, 80 E Harmon Ave, Las Vegas, NV 89109, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.hilton.com

Intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Elara, A Hilton Grand Vacations Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


När man överväger tidsdelning in Las Vegas, USA, Rese och fritid Tror att du skulle vara välrådad att överväga Elara, en Hilton Grand Vacations Club. Den här unika resorten 52-berättelsen har en av de mest önskvärda platserna i hela staden, precis utanför den världsberömda Strip, får du det roliga med inget av det. Det finns direkt tillgång till Miracle Mile, som är hem för över 170 butiker och restauranger. Du kommer också att angränsar till den berömda Planet Hollywood Resort med sitt eget kasino, nio restauranger och Mandara Spa.

Boendealternativ på denna resort är oändliga: du kan välja mellan en mysig och bekväm studio lägenhet hela vägen upp till en sprawling fyra sovrum svit, som alla har utsikt över poolen, staden eller det majestätiska bergen och öknen. Dessa moderna sviter erbjuder också ett rymligt vardagsrum med en TV-projektor från golv till tak, fullt utrustat kök och designerbad. Poolen spelar värd för trettiotvå privata cabanas och erbjuder även en bar vid poolen. Och bäst än, tar inte denna härliga resort ut de utvägsavgifter som du kan hitta med andra fastigheter i området. För oslagbart semesterboende, överväga tidsdelning På Elara, en Hilton Grand Vacations Club.

Köper Elara, en Hilton Grand Vacations Club timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Elara, en Hilton Grand Vacations Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Elara, varför en Hilton Grand Vacations Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Elara, en Hilton Grand Vacations Club

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har flera års erfarenhet av att sälja Elara, en Hilton Grand Vacations Club-fastighet. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Elara, en Hilton Grand Vacations Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Elara kan en Hilton Grand Vacations Club vara säker med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.