Foto av Crown Resorts på Club Marbella
Foto av Crown Resorts på Club Marbella
Foto av Crown Resorts på Club Marbella
Foto av Crown Resorts på Club Marbella
Foto av Crown Resorts på Club Marbella

Adress: Crown Resorts på Club Marbella, Urbanizacion Sitio de Calahonda, Calle Monte Paraiso, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.crownresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Crown Resorts på Club Marbella


Crown Resorts i Marbella ligger i kuststaden Calahonda som ligger mellan Marbella och Fuengirola i södra Spaniens Costa Del Sol. Den välutvecklade småstaden är känd för sin rustika känsla, gröna områden och lugn atmosfär. Staden har fyra golfbanor, tre kommersiella centra med en mängd restauranger, pubar, banker och stormarknader som erbjuds bland en rad andra små butiker. Calahonda har också sin egen hamn och kust, så det finns ett brett utbud av vattensporter som erbjuds, någonstans att ligga i solen eller ens gå och fiska.

Rese och fritid Tror att den här moderna anläggningen har ett brett utbud av faciliteter som erbjuder delad simning, uppvärmd på vintern och delad terrass. Lägenheten består av ett urval av andelslägenheter Som erbjuds består av två sovrum med ett modernt fitnesscenter och spa på plats. Andra sportanläggningar som finns på denna anläggning inkluderar inomhuspool med bubbelpool, bastur, squashbana och minigolf bland andra.

Crown Resorts Marbella har också ett brett utbud av barer, restauranger och kaféer med internetanslutningspunkter på plats. Det finns också en barnklubb och en lekplats som lämnar mycket att göra för hela familjen och ett bra ställe att äga a tidsdelning. Det finns också en 24-timmars receptionstjänst som erbjuds, rumsservice och biluthyrning från resedisken om du vill ge dig ut med parkering på plats som erbjuds mot tillägg.

Crown Resorts på Club Marbella Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Motionutrustning, Spelrum, Livsmedelsaffär, Frisör, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snackbar, Squash (Utrustning finns), Pool (Inomhus / utomhus), Telefon,
Närliggande faciliteter
Strand (närliggande), Båtliv (3.0 miles), Casino (12.0 miles), Barnomsorg (Närliggande), Fiske (3.0 miles), Golf (3.0 miles), Ridning (1.0 miles), Tvättstuga (1.0 miles) (Närliggande), shoppingområde (i närheten), tennis (i närheten), vattenskidor (3.0 miles), vindsurfing (3.0 miles),
Flygplats
Malaga - (24 miles - 38 km)
Checka in ut
(Veckor) Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag

Köper Crown Resorts vid Club Marbella timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Crown Resorts på Club Marbella innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Crown Resorts på Club Marbella varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Crown Resorts på Club Marbella

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Crown Resorts på Club Marbella. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i försök att sälja timeshare med Crown Resorts på Club Marbella.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Crown Resorts på Club Marbella kan vara säkert med tanke på att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.