Foto av Clowance Estate & Country Club
Foto av Clowance Estate & Country Club
Foto av Clowance Estate & Country Club
Foto av Clowance Estate & Country Club
Foto av Clowance Estate & Country Club

Adress: Clowance Estate, Clowance House, Praze-a-Beeble, Camborne, TR14 0PT, England
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clowance.co.uk

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Clowance Estate & Country Club


Upptäck magiken i Clowance Estate and Country Club, en plats som blöts i historien och utvecklats till överlägset höga normer i Cornwall, England. timeshare på denna exklusiva utväg garanterar du inte bara maximal integritet, det erbjuder också en magnifik utsikt över hjärtat av Cornwall. Ett distinkt lyxigt tillflyktsort från de vardagliga påfrestningar som får oss alla ner från tid till annan-gå bort till denna unika landas oas för frisk luft, frihet och den robusta Cornish kusten. Smakfull inredning och en stor mängd utrymme gör att du kan känna dig som hemma oavsett hur långt din resa till denna pittoreska semester.

Ligger nära till sådana praktfulla brittiska landmärken som Lands End och Penzance, har du gott om möjligheter att utforska området och passa in på resor för shopping och underhållning, det vill säga om du ens tycker att du vill lämna grunderna med faciliteter och aktiviteter som tillhandahålls till den högsta standarden på gästvård. Spabad och bastur finns tillgängliga för din avkoppling, tillsammans med ett gym och en pool (båda har tillfällen avsedda endast för vuxna). Rese och fritid rekommenderar starkt varje ögonblick du spenderar på Clowance Estate och Country Club, där brittisk timeshare inte blir bättre.

Köper Clowance Estate & Country Club timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Clowance Estate & Country Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Clowance Estate & Country Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Clowance Estate & Country Club

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Clowance Estate & Country Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Clowance Estate & Country Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Clowance Estate & Country Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.