Foto av The Carrick på Cameron House
Foto av The Carrick på Cameron House
Foto av The Carrick på Cameron House
Foto av The Carrick på Cameron House
Foto av The Carrick på Cameron House

Adress: The Carrick, på Loch Lomond, Dunbartonshire, G83 8QZ, Skottland
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.qhotels.co.uk/luxury-lodges/

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på The Carrick at Cameron House


Carrick på Cameron House ligger bara två miles norr om Cameron House Hotel på den fredliga västra stranden av Loch Lomond bara 25 miles söder om Glasgow, skottland. andelslägenheter som erbjuds på orten består av en blandning av två, tre och fyra sovrum fristående loger, alla möblerade och utrustade till en hög standard. Logerna erbjuder panoramautsikt över Loch Lomond och den omgivande sluttningen och erbjuder även ett golfkomplex från hela årstidens 27-hål. Spaet är en av de bästa om inte de bästa spa i Skottland och naturreservat har aktiviteter som leraduvskytte, ponnyridning, sjöklubbsturer, tennisklädda kanoturer, kraftvandring, bågskytte, fiske och många fler alternativ till välja från.

Golfkomplexet består av två kurser; The Carrick och The Wee Demon. Carrick består av 18-hål med utsikt över skotska höglandet och Lowland med Ben Lomond i norr och Loch Lomond i väster. Wee Demon har nio hål som involverar en blandning av sandfällor och vattenhinder för att testa dina färdigheter till fullo. På The Carrick hittar du The Highland Laddie som erbjuder skotska pajer, färska soppor och drycker för att bära dig genom din runda.

Anläggningen erbjuder en mängd restauranger, klubbhus och en bar inklusive Martin Wishart Michelin Starred restaurang som lämnar mycket att se och göra medan du besöker The Carrick på Cameron House. Oavsett om det är en avkopplande semester för dig och din familj, en romantisk resa eller bara en chans att dra nytta av golf på detta tidsdelning tillflykt.

Köper Carrick på Cameron House timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Carrick på Cameron House innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med The Carrick på Cameron House varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på The Carrick at Cameron House

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja The Carrick på Cameron House. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt onlineannonsering i försök att sälja timeshare med The Carrick på Cameron House.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Carrick på Cameron House kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.