Foto av Ona Alanda Club Marbella
Foto av Ona Alanda Club Marbella
Foto av Ona Alanda Club Marbella
Foto av Ona Alanda Club Marbella
Foto av Ona Alanda Club Marbella

Adress: Alanda Club Marbella, Ctra. De Cádiz, Km. 192, 29604 Marbella, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.alandaclubmarbella.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Alanda Club Marbella


Bara kort avstånd från en av världens mest populära semestermål, hittar du tidsdelning Med Alanda Club Marbella. Nära till Marbella, Spanien, Erbjuder både vardagsrum och bekvämligheter, tillsammans med några extra bekvämligheter. Njut av din otroligt rymliga lägenhet med egen terrass tillsammans med ett stort vardagsrum, så att om du väljer att använda hela köket, har du plats för att underhålla din familj och dina vänner. Välj din dekorstil från minimalistiska eller traditionella andalusiska, och få en välkommen frist från middagsvärmen till en siesta med luftkonditionering överallt.

Både inomhus- och utomhuspooler finns tillgängliga på plats, tillsammans med bastu, jacuzzi och fullt gym. Det finns också squashbanor för de mer sportiga typerna, ett spelrum och en barnklubb för barnen hela dagen. Dagstur möjligheter är rikliga, tillsammans med ett överflöd av restauranger och restauranger i närheten, så om du letar efter sort i din semesterdiet behöver du inte gå långt. För en annan behandling, gå ner till Nikki Beach för cocktails vid solnedgången. Rese och fritid Är stolt att presentera tidsdelning För vidareförsäljning på Alanda Club Marbella.

Säsong information Vecka nummer (er)
Vit period 1-8, 46-50
Orange Period 9-13, 16-20 23-26, 35-41, 44-45
Gul period 14-15, 21-22, 42-43
Grön period 27-34

Köper Ona Alanda Club Marbella timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Ona Alanda Club Marbella innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Ona Alanda Club Marbella varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Ona Alanda Club Marbella

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Ona Alanda Club Marbella. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med Ona Alanda Club Marbella.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Ona Alanda Club Marbella kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.