Foto av Ourapraia Aparthotel
Foto av Ourapraia Aparthotel
Foto av Ourapraia Aparthotel
Foto av Ourapraia Aparthotel
Foto av Ourapraia Aparthotel

Adress: Praia da Oura, Apartado 827, Areias de Sao Joao, 8201-911 Albufeira, Portugal
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clubepraiadaoura.com

Klicka här för att se fler objekt till salu och hyra på Ourapraia Aparthotel


Oavsett om du är på väg till Algarve för avkoppling eller att delta i några av de adrenalin-drivna sporterna som området är känt till är Ourapraia Aparthotel ett utmärkt val för en solskenad paus. Rese och fritid timeshare mäklare älskar denna utväg för sitt val av aktiviteter och dess utmärkta fullt möblerade lyxiga och överlägsen lägenheter.

De kommaformade poolerna är roliga och lägger till en modern vridning mot utseendet på grunderna, och är perfekta för att ligga bredvid, och tar tillfälliga droppar när dagen blir för varm. Området är ett surferparadis och det är mycket enkelt att boka en privat surflektion med en av de många surfskolorna som ligger längs kusten. Efter en dag med hårt arbete som hamnar i vågor, är det bara rättvist att skämma bort dig med en sval vinho verde, Algarves lokala dryck och välj revelersna på Albuiferas huvudremsa.

Området kan vara festcentralt, men resenärer berättar att deras favoritaspekt av Ourapraia Aparthotel är möjligheten för familjetid, med många att få barn i alla åldrar att njuta av den kylda atmosfären i södra Portugal. Oavsett hur du föredrar att spendera din semester, a tidsdelning lägenhet med denna utväg är säker på att erbjuda alternativ du älskar.

Ourapraia Aparthotel Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Kök (Alla enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Hiss, Live underhållning, Restaurang, Bastu, Snacksbar, Swimmingpool, Tennis,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (9.0 miles), Casino (9.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (5.0 miles), Frisör (Närliggande), Hälsoklubb (Närliggande), Ridning (4.0 miles), Medicinsk utrustning ), Shoppingområde (närliggande), squash (närliggande), vattenskidor (i närheten)
Flygplats
Faro - (28 miles - 45 km)
Checka in ut
Lördag Söndag

Köpa Ourapraia Aparthotel timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Ourapraia Aparthotel innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Ourapraia Aparthotel varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Ourapraia Aparthotel

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Ourapraia Aparthotel. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Ourapraia Aparthotel.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Ourapraia Aparthotel kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.