Foto av The Gardens
Foto av The Gardens
Foto av The Gardens
Foto av The Gardens
Foto av The Gardens

Adress: 496 N. Orange Blossom Trail, Orlando, FL, 32805, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.thegardensorlando.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på The Gardens? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


The Gardens ligger i Orlando, Florida, intill det världsberömda parlamentet, en alternativ livsstil, lyxig sjöfront tidsdelning tillflykt. Ligger mitt i en lagunestilpool med vallfall i bergformationer, har villorna i South Beach-stil ett toppmodernt hälso- och fitnesscenter med flera spa.

Anläggningen har en ägaresalong, matsal och flera butiker. En teater och fem nattklubbar, inklusive ett disco. Gästerna kan koppla av i en naturlig miljö i ett av de privata och tysta trädgården. Ett omfattande antal lakefront bekvämligheter väntar dig i den lugna och spännande trädgården. Anläggningen är en kort resa bort från centrala Orlando med bara 15 minuter till alla lokala attraktioner. Göra Trädgårdarna Din Florida semester fly!

The Gardens Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Sjö, tvättstuga, telefon,
Närliggande faciliteter
Livsmedelsaffär (1.0 miles), Live underhållning (Närliggande), Medicinsk utrustning (5.0 miles), Restaurang (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Snackbar (i närheten), Swimmingpool (i närheten), Tennis (1.0 miles)
Flygplats
Orlando International - (20 miles - 32 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag

Att köpa The Gardens timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr The Gardens innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med The Gardens, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på The Gardens

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja The Gardens. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med The Gardens.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda trädgårdarna kan vara säkra med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.