Foto av Aparthotel Acuasol
Foto av Aparthotel Acuasol
Foto av Aparthotel Acuasol
Foto av Aparthotel Acuasol
Foto av Aparthotel Acuasol

Adress: Lägenhetshotell Acuasol, Carrer de Barcelona, ​​4, 12598 Peñíscola, Castelló, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.zthotels.com

Klicka här för att se fler objekt till salu och hyra på Aparthotel Acuasol


Traditionell Medelhavsarkitektur, inredning i lokal stil och ett team av personal att tillgodose alla dina behov: det här är vad du hittar med tidsdelning På Aparthotel Acuasol i Castellon, Spanien. Ligger en fem minuters promenad från stranden i Peñiscola på Costa del Azahar, är detta en badort dedikerad till de som föredrar att spendera sina dagar som ligger i solen och väl tillgodoses. Faciliteter och faciliteter på orten är i "utan krusiduller" stil men väl underhållen, med en cool utomhuspool, medföljande solterrass, restaurangbuffé och en snackbar under högsäsong.

Denna utväg rekommenderas för par och familjer som vill hålla sig bekväma till ett överkomligt pris, särskilt med den levande underhållning som anställs av personal, och den enorma chatteren från vänliga gäster som haglar från hela världen. Du hittar också chansen att hyra bil om du vill köra till den lokala byn, där du hittar fler restauranger och lokala butiker för att köpa souvenirer för dem som inte har turen att följa med dig. För en semester till basics semester i solen, Rese och fritid rekommenderar tidsdelning På Aparthotel Acuasol.

Aparthotel Acuasol faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Live underhållning, Restaurang, Snacksbar, Swimmingpool,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Casino (75.0 miles), Motionutrustning (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (12.0 miles), Livsmedelsbutik (Närliggande), Hälsoklubb i närheten, Medicinsk utrustning (2.0 miles), Bastu ), Dykning (2.0 miles), vindsurfing (1.0 miles),
Flygplats
Valencia - (87 miles - 140 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag

Köper Aparthotel Acuasol timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Aparthotel Acuasol innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Aparthotel Acuasol varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Aparthotel Acuasol

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Aparthotel Acuasol. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Aparthotel Acuasol.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Aparthotel Acuasol kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.