Foto av Thurnham Hall
Foto av Thurnham Hall
Foto av Thurnham Hall
Foto av Thurnham Hall
Foto av Thurnham Hall

Adress: Thurnham Hall, Thurnham, Lancaster, LA2 0DT, England
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com/thurnham-hall

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Thurnham Hall


Ligger bara några miles från den historiska staden Lancaster, England. Thurnham Hall är ett lanthus från 12th century som ligger på en 30 hektarbostad. Thurnham Hall är hem för 60 lyxiga lägenheter med självhushåll, alla inredda för att matcha hallens inredning. Lägenheterna finns antingen i hallen själv eller i ett inbyggt boende som är utformat för att blanda sig vackert med gården som gör det idealiska tidsdelning destination.

Om du letar efter kommer du att hitta på fritidshuset som är välutrustad och personalen är artig och vänlig. Fritidscentret består av en simbassäng, bastu, gym och solarium. Det finns också fiskefaciliteter och en lekplats finns på plats. Du kommer hitta ankor och ekorrar fritt på gården, medan miljön är ganska och avkopplande.

Om du vill ha utomhusaktiviteter hittar du Lancaster's Moorlands att vara hemma för några av de mest pittoreska landskapen i Storbritannien. Lancaster Golf Club ligger bara två miles away. Andra närliggande aktiviteter inkluderar scooteruthyrning, vandring och cykelleder som ligger på trafikfria vägar. Med så många aktiviteter att välja mellan Resor och fritid Tro det kommer alltid att finnas något att göra när du besöker din tidsdelning För hela familjen.

Thurnham Hall Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kylskåp (alla enheter), Diskmaskin (vissa enheter), Öppen spis - Enhet (vissa enheter), Kök (alla enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Utrustning, Handikappanpassat, Gym, Tvättservice, Live underhållning, Restaurang, Bastu, Snackbar, Pool (inomhus), Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (7.0 miles), Strand (2.0 miles), Båtliv (2.0 miles), Casino (25.0 miles), Fiske (2.0 miles), Golf (2.0 miles), Livsmedelsaffär (7.0 miles), Ridning (3.0 miles) , Medicinsk utrustning (3.0 miles), Squash (7.0 miles), Tennis (7.0 miles),
Flygplats
Manchester - (70 miles - 112 km)
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köper Thurnham Hall timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Thurnham Hall innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Thurnham Hall varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Thurnham Hall

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Thurnham Hall. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Thurnham Hall.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Thurnham Hall kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.