Foto av Lomakyla Onnenvirta
Foto av Lomakyla Onnenvirta
Foto av Lomakyla Onnenvirta
Foto av Lomakyla Onnenvirta
Foto av Lomakyla Onnenvirta

Adress: Lomakylä Onnenvirta, Hotelli Korpiselka, Korpitalontie 5, FIN82760, Hoilola, Finland
Ring för mer information: 01787 881111

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Lomakyla Onnenvirta


En perfekt tillflyktsort från civilisationen kan Lomakyla Onnenvirta hittas bland en stor skog och bondgård på en kulle med utsikt över Omnenvirta. Beläget i den pittoreska norra Karelen, östra Finland Gästerna kommer att hitta ett litet utbud av aktiviteter i närheten på detta lantliga läge, inklusive en strand, utförsåkning, ridning eller besöka en av de lokala byarna. Gästerna hittar en restaurang inom gångavstånd plus en mataffär och café inom köravstånd.

Någon som vill köpa tidsdelning På Lomakyla Onnenvirta hittar boende består av minimalistiska studio och två sovrums lägenheter inuti trähus. Gästerna hittar studiorna erbjuder ett bra utbud av faciliteter, inklusive TV och delat kök. Det partiella köket har en mikrovågsugn, kylskåp och två kokplattor så att gästerna kan äta i om de väljer. Faciliteter i lägenheterna med två sovrum inkluderar bastu, öppen spis, TV och fullt utrustat kök med tvättmaskin och diskmaskin.

timeshare Ägare på Lomakyla Onnenvirta finner att orten har byggts i en typisk karelsk stil och erbjuder en rad olika faciliteter, inklusive bastu, snöskoter och tillgång till båtar på floden. Aktiviteter på denna utväg består av båtliv, längdskidåkning, fiske, onsiteaffärer och en lekplats.

Rese och fritid Tror att detta skulle göra ett underbart val för alla som vill köpa tidsdelning Som ett medel att komma undan allt med sina husdjur i åtanke. Lomakyla Onnenvirta ber gästerna meddela orten innan de tar med sig husdjur.

Lomakyla Onnenvirta Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Diskmaskin (vissa enheter), Eldstad - Enhet (Enheter), Kök (Alla Enheter, Minikök / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (En Enhet), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Båtliv (utrustning tillgänglig), längdskidåkning, fiske, sjö, lekplats område,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (50.0 miles), Strand (3.0 miles), Skidåkning (31.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (14.0 miles), Medicinsk utrustning (12.0 miles),
Flygplats
Joensuu - (50 miles - 80 km)
Checka in ut
lördag

Köper Lomakyla Onnenvirta timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Lomakyla Onnenvirta innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Lomakyla Onnenvirta, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Lomakyla Onnenvirta

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Lomakyla Onnenvirta. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med Lomakyla Onnenvirta.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Lomakyla Onnenvirta kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.