Foto av Leoniki Residence
Foto av Leoniki Residence
Foto av Leoniki Residence
Foto av Leoniki Residence
Foto av Leoniki Residence

Adress: Grand Leoniki Residence, Leoforos Machis Kritis 197, Rethimno 741 00, Kreta, Grekland
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.grandleonikiresidence.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Leoniki Residence


En vänlig atmosfär, förstklassig mat och fantastiska bekvämligheter: detta är tidsdelning med Leoniki Residence, som finns i Rethymnon Bay på Kreta, Grekland. Med många vackra sandstränder i närheten, tillsammans med två fridfulla pooler och poolbar (plus en barnpool), gör en semester full av avslappning och komfort i hemmet. Din lägenhet kommer att välkomna dig till en lugn zon, dekorerad med rena, neutrala färger på det moderna sättet, och mycket utrymme för dig att lägga dig. Området spricker med spektakulära landskap och små pittoreska historiska byar, vilket gör denna utväg idealisk för explorertyperna.

Ta en buss in i gamla stan för att upptäcka lokala shopping och pittoreska kaféer på kullerstensgator, eller gå lite längre bort för den arkeologiska prakten i Knossos slott. Fördjupa dig i öns traditionella folkkonst, som vävning, broderi och keramik.

Anläggningen är stolt över service, och du kan förvänta dig att dina måltider ska färskas varje dag, med ett stort urval av rätter att välja mellan och grönsakerna kommer från kockens egen bondgård. Du kommer också att hållas väl underhållen med hotellets familjevänliga underhållning tre nätter i veckan. För tidsdelning med en historia som inte är för "i ditt ansikte" Rese och fritid rekommenderar att du beaktar Leoniki Residence.

Leoniki Residence faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis), Mikrovågsugn (Vissa Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnomsorg, Barnpool, Spelrum, Livsmedelsaffär, Handikappanpassat, Levande underhållning, Lekplats, Restaurang, Snacksbar, Simbassäng, Telefon,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (Närliggande), Tvättstuga (I närheten), Medicinsk utrustning (1.0 miles), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing
Flygplats
Hania - (37 miles - 59 km)
Checka in ut
(Veckor) Torsdag, Fredag, Lördag, Tisdag

Köper Leoniki Residence timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Leoniki Residence innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Leoniki Residence varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Leoniki Residence

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Leoniki Residence. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med Leoniki Residence.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Leoniki Residence kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.