Foto av Vistana Signature Experiences
Foto av Vistana Signature Experiences
Foto av Vistana Signature Experiences
Foto av Vistana Signature Experiences
Foto av Vistana Signature Experiences

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: vistana.com/vacation-ownership/1000#ownership

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Vistana Signature Experiences? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Semesterupplevelser ägande ger dig möjlighet att återknyta kontakten med din familj, vänner och dig själv. Njut av oöverträffad flexibilitet, eleganta villaresorter och eftertraktade resmål som tidsdelning semesterägande ger. När du väl upplever villaskillnaden kommer du aldrig vilja resa på något annat sätt.

Bo på din Home Resort år efter år. Eller njut av nya upplevelser på 23 villaresorter i samlingen inklusive:

 • Sheraton Vistana Resort
 • Sheraton Vistana Villages
 • Sheraton Broadway Plantation
 • Sheraton Lakeside Terrace Villas på Mountain Vista
 • Sheraton Mountain Vista
 • Vistana Beach Club
 • Sheraton Desert Oasis
 • Sheraton Steamboat Resort Villas
 • Sheraton Kaua'i Resort
 • Upplev villaskillnaden, komplett med ett välutrustat kök eller pentry, tvättmaskin och torktumlare, modern inredning och genomtänkta inslag som får dig att känna dig som hemma.

  Vill du utforska mer av världen? Välj bland tusentals ytterligare resorter i villastil och byt ut ditt ägande med Intervall International.

  Att köpa Vistana Signature Experiences timeshare

  När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

  Hyr Vistana Signature Experiences innan du köper

  Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Vistana Signature Experiences varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

  Försäljning och återförsäljning på Vistana Signature Experiences

  Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Vistana Signature Experiences-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Vistana Signature Experiences.

  Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Vistana Signature Experiences kan vara säkra i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar som sätts in på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

  För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.