Foto från TravelSmart VIP Vacations
Foto från TravelSmart VIP Vacations
Foto från TravelSmart VIP Vacations
Foto från TravelSmart VIP Vacations
Foto från TravelSmart VIP Vacations

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.travelsmartvip.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på TravelSmart VIP Vacations


TravelSmart VIP etablerades 2012, deras mål är att tillhandahålla enastående tjänster och alltid sträva efter att överträffa sina medlemmars förväntningar. TravelSmart erbjuder prisbelönta lyxresorter i 6 länder över hela Karibien. Ursprungligen verksamma på ett trestjärnigt hotell i Punta Cana, de har nu ett resenätverk med mer än 100 destinationer runt om i världen. Varje år erbjuds helt nya lyxiga Club Resorts till medlemmar att välja mellan.

TravelSmart VIP medlemsförmånerna går utöver de vanliga tidsdelning erfarenhet. Få odelad uppmärksamhet och service från deras dedikerade medlemsserviceteam på alla deras klubbresorter, samt exklusiv VIP-åtkomst till Diamond Club-områden och ett utökat resenätverk som låter dig besöka mer än 100 länder över hela världen.

Att köpa TravelSmart VIP Vacations timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr TravelSmart VIP Vacations innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med TravelSmart VIP Vacations varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på TravelSmart VIP Vacations

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja TravelSmart VIP Vacations-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med TravelSmart VIP Vacations.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda TravelSmart VIP Vacations kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.