Foto på Wyndham Residences i Sunningdale Village
Foto på Wyndham Residences i Sunningdale Village
Foto på Wyndham Residences i Sunningdale Village
Foto på Wyndham Residences i Sunningdale Village
Foto på Wyndham Residences i Sunningdale Village

Adress: Calle San Miguel, 38639 Oasis del Sur, Santa Cruz de Teneriffa, Teneriffa, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clublacosta.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Wyndham Residences at Sunningdale Village? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En annan juvel i Wyndham-kronan, Wyndham Residences at Sunningdale Village är både en stimulerande och avkopplande semesterort för den kräsna tidsdelning or Fraktionerat ägande köpare. Beläget på den spännande ön Teneriffa, Spanien, den här resorten är en perfekt passform för alla - oavsett om du bara vill ha bort dina dagar vid poolen eller utforska i de vackra omgivningarna.

Besök Los Abrigos, en pittoresk fiskeby som kan erbjuda otroliga fiskrestauranger. Playa de las Americas där du inte hittar något slut på festa möjligheter; Eller till och med Tiede National Park med sitt berömda månlandskap.

Om du är en homebody även på semester, erbjuder anläggningen mycket i form av underhållning på resorten, organiserad av sitt eget Team Marina. Den stora utomhuspoolen har en egen snackbar för måltider vid poolen, och barnen kommer att njuta av den fullt skötta barnklubben och barnpoolen. Köp in matvaror från butiken på plats och piska upp några kulinariska läckerheter i ditt kök, och njut av utsikten över La Gomera från din balkong medan du äter bekvämt. För allt man kan önska sig tidsdelning or Fraktionerat ägande och mer, Rese och fritid presenterar för återförsäljning Wyndham Residences i Sunningdale Village.

Wyndham Residences på Sunningdale Village Facilities

Enhetsfaciliteter
Diskmaskin (Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Livsmedelsaffär, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Snackbar, Simbassäng,
Närliggande faciliteter
Strand (7.0 miles), Båtliv (9.0 miles), Casino (7.0 miles), Motionutrustning (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (Närliggande), Ridning (2.0 miles), Medicinsk utrustning (7.0 miles), Dykning (4.0 miles), tennis (i närheten), vattenskidor (3.0 miles), vindsurfing (3.0 miles),
Flygplats
Reina Sofia - (3 miles - 4 km)
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köper Wyndham Residences på Sunningdale Village timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Wyndham Residences på Sunningdale Village innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Wyndham Residences i Sunningdale Village varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Wyndham Residences i Sunningdale Village

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Wyndham Residences i Sunningdale Village. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Wyndham Residences at Sunningdale Village.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Wyndham Residences i Sunningdale Village kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.