Foto av Wyndham Signature Collection Monterey Royale
Foto av Wyndham Signature Collection Monterey Royale
Foto av Wyndham Signature Collection Monterey Royale
Foto av Wyndham Signature Collection Monterey Royale
Foto av Wyndham Signature Collection Monterey Royale

Adress: Calle Finlandia 8-10, San Eugenio Alto, 38660 Adeje, Playa de Las Americas, Teneriffa, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clcworld.com/destinations/tenerife/monterey-royale-signature-collection

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Wyndham Signature Collection Monterey Royale


En berikad semesterupplevelse väntar tidsdelning Gäster på Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale på Teneriffa, Spanien. Med över tre tusen timmars solsken året runt är detta exklusiva boende utan tvekan en mycket speciell plats.

Från uteplatsen till din premierlägenhet, erbjuder fantastisk utsikt över Atlanten och vattenfall i tropiska trädgårdar dig till paradiset. Samtidigt leder varma toner och traditionell inredning i ett och två sovrums signatur sviter dig till komfort medan intressanta möbelstycken och rolig retro styling lånar karaktär till de rymliga avkopplingsområdena. Tillfredsställelse är i ordning med lyxiga bekvämligheter inklusive ett överdådigt sovrum med en king size-säng och plysch armaturer, badrum bubbelpool och märkesvaror toalettartiklar, komplett kök med Silestone kvarts arbetsyta och ett öppet vardagsrum med storbilds-TV, Apple TV-box , DVD-spelare och surroundljudsystem.

Rese och fritid Timeshare-mäklare berömmer också personliga concierge-tjänster på Club La Costa Signature Collection Monterey Royale, vilket ger dig en överdådig personlig semesterupplevelse. Lika gott är köket på Sunset Restaurant som har en terrass för härlig utomhusmålning. Under tiden finns också en avslappnad poolbar, pool och levande kvällsunderhållning.

Köper Wyndham Signature Collection Monterey Royale timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Wyndham Signature Collection Monterey Royale innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Wyndham Signature Collection Monterey Royale varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Wyndham Signature Collection Monterey Royale

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Wyndham Signature Collection Monterey Royale fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Wyndham Signature Collection Monterey Royale.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Wyndham Signature Collection Monterey Royale kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar som sätts in på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.