Foto av Worldmark Havasu Dunes
Foto av Worldmark Havasu Dunes
Foto av Worldmark Havasu Dunes
Foto av Worldmark Havasu Dunes
Foto av Worldmark Havasu Dunes

Adress: 620 S. Lake Havasu Avenue, Lake Havasu City, AZ 86406, USA
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Worldmark Havasu Dunes? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


WorldMark Havasu Dunes i Lake Havasu City, Arizona sätter tillbaka våren i ditt steg och ett sött leende på läpparna. Detta svithotell är platsen du besöker när vardagen inte verkar göra något annat än att tynga dig. Ljus och uppfriskande, en tidsdelning semestern här kännetecknas av solsken året runt och en mängd olika aktiviteter för att tända din passion. Gyllene stränder finns i närheten, plus fyra golfbanor, två lummiga parker och ett gåtfullt landskap som omger sjön. Massor av teatrar, vattenhål och levande musik håller dig lyckligt underhållen och långt från stress också.

Köper Worldmark Havasu Dunes timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Worldmark Havasu Dunes innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Worldmark Havasu Dunes varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Worldmark Havasu Dunes

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Worldmark Havasu Dunes. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Worldmark Havasu Dunes.

Någon som tittar på Sälja timeshare använda Worldmark Havasu Dunes kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.