Foto från Worldmark Cathedral City
Foto från Worldmark Cathedral City
Foto från Worldmark Cathedral City
Foto från Worldmark Cathedral City
Foto från Worldmark Cathedral City

Adress: 67-707 30th Ave., Cathedral City, CA 92234, USA
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning i Worldmark Cathedral City? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Palm Springs är en av de platserna med en nästan mytisk kvalitet, och det är lätt att förstå varför. Kalifornien har mer än sin beskärda del av naturlig skönhet och med berg, öknar och havet inom en relativt kort bilresa kan det ses som det bästa av USA. WorldMark Cathedral City är höjdpunkten av ökenupplevelser, med landskap som inte liknar något vi har här i Storbritannien. En perfekt tillflyktsort för när du vill bli galen med familjen eller en nära grupp vänner, det här är en fantastisk tidsdelning alternativ för människor som undviker det lugna livet!

Köper Worldmark Catherdral City timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Worldmark Cathedral City innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Worldmark Catherdral City varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Worldmark Catherdral City

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Worldmark Cathedral City. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Worldmark Catherdral City.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Worldmark Catherdral City kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.