Foto på Windjammer Condominiums
Foto på Windjammer Condominiums
Foto på Windjammer Condominiums
Foto på Windjammer Condominiums
Foto på Windjammer Condominiums

Adress: 605 Point Brown Ave. NW , PO Box 366, Ocean Shores, WA 98569, USA
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Windjammer Condominiums? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på Windjammer Condominiums till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

Windjammer Condominiums Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (alla enheter), diskmaskin (alla enheter), öppen spis - enhet (vissa enheter), kök (alla enheter, full), mikrovågsugn (alla enheter), telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Tvättservice, Simbassäng, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Strand (Nära), Båtliv (1.0 miles), Kasino (3.0 miles), Konferensfaciliteter (Närliggande), Träningsutrustning (4.0 miles), Fiske (Nära), Golf (Nära), Livsmedelsbutik (Nära), Frisör (Nära) , Ridning (i närheten), sjö (i närheten), liveunderhållning (i närheten), medicinska faciliteter (i närheten), lekplatsområde (i närheten), restaurang (i närheten), shoppingområde (i närheten), tennis (1.0 miles), vattenskidor (i närheten) 1.0 miles), vindsurfing (1.0 miles),
Flygplats
Seattle - (120 miles - 193 km)
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Njut av en upplevelse hemifrån på Windjammer Condominiums

När du köper timeshare på fastigheter som Windjammer Condominiums är du garanterad en årlig resa. Det kommer snabbt att bli ditt hem hemifrån, och erbjuder en unik, fridfull paus från din vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Windjammer Condominiums innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Windjammer Condominiums varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Windjammer Condominiums

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Windjammer Condominiums fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Windjammer Condominiums.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Windjammer Condominiums kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.