Foto av Las Rosas
Foto av Las Rosas
Foto av Las Rosas
Foto av Las Rosas
Foto av Las Rosas

Adress: Calle Las Rosas 2, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, Teneriffa, Kanarieöarna 38683
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: http://www.wimpen.com/

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning i Las Rosas? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Teneriffa har länge varit ett favoritmål för britter som letar efter en trevlig och trevlig semester i Spanien. Den vulkaniska ön är en av Kanarieöarna, en grupp precis utanför Afrikas kust som erbjuder varma temperaturer och en utsökt spansk smak året runt. Wimpen Las Rosas, som ligger i en lättillgänglig del av ön, erbjuder ett utmärkt val för någonstans att basera dig själv när du besöker. Att ta sig i sevärdheterna är lätt, särskilt med bil eller cykel. Rese och fritid timeshare mäklare älskar hur vacker området runt orten är och vet att a tidsdelning med sådana utmärkta faciliteter kommer inte upp varje dag.

Las Rosas faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Live underhållning, Restaurang, Snacksbar, Simbassäng, Telefon,
Närliggande faciliteter
Nöjen (närliggande) , Medicinsk utrustning (i närheten), Bastu (närliggande), Dykning (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Squash (Närliggande), Tennis (Närliggande), Vattenskidor (17.0 miles), Vindsurfing (16.0 miles)
Flygplats
Reina Sofia - (27 miles - 43 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag, tisdag

Köper Las Rosas timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Las Rosas innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Las Rosas varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Las Rosas

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Las Rosas. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Las Rosas.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Las Rosas kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.