Foto av White Sands Beach Club
Foto av White Sands Beach Club
Foto av White Sands Beach Club
Foto av White Sands Beach Club
Foto av White Sands Beach Club

Adress: Via Ronda ZH3, Es Mercadal, Arenal d'en Castell, Menorca, 07740, Balearerna, Spanien
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: hiltongrandvacations.com/en/resorts-and-destinations/europe-and-uk/spain/white-sands-beach-club

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på White Sands Beach Club


En halcyon oas i ett ofta förbises område av Spanien-Rese och fritid Är stolt att erbjuda tidsdelning för vidareförsäljning på White Sands Beach Club i Minorca. Den tystaste på Balearerna, här hittar du par, familjer, grupper eller ensamresenärer som fortsätter att behålla den bäst bevarade hemligheten runt. Steg inuti din charmiga lägenhet i generöst storlek, öppna terrassdörrarna, och hitta en vy direkt från en semesterbroschyr över bukten Arenal d'en Castell. Denna bergssluttningsanläggning - som kanske inte är lämplig för dem med ytterligare tillgänglighetskrav - ger tillgång till egen avskild strand om du vill koppla av till ljud från havet eller gå snorkling för att upptäcka ett stort utbud av fisk tillsammans med en närliggande Cafébar för lätta förfriskningar.

Om du inte är en för att laga mat när du är på semester, erbjuder resorterna dig också tillgång till den högt rankade restaurangen på plats, med sin breda och prisvärda meny - all mat lagad färsk, inklusive de hemgjorda desserterna! Utforska det orörda Menorca-landskapet genom att vandra välmarkerade stigar längs fantastiska kuststigar, och låt den söta scenen med pinjeträd invagga dig till lugn och avkoppling. För allt detta och mer, prova semesterägande på White Sands Beach Club.

Köper White Sands Beach Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr White Sands Beach Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med White Sands Beach Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på White Sands Beach Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i White Sands Beach Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med White Sands Beach Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av White Sands Beach Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.