Foto från Westin Kaanapali Ocean Resort Villas
Foto från Westin Kaanapali Ocean Resort Villas
Foto från Westin Kaanapali Ocean Resort Villas
Foto från Westin Kaanapali Ocean Resort Villas
Foto från Westin Kaanapali Ocean Resort Villas

Adress: 6 Kai Ala Drive, Lahaina, Maui, HI 96761, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.starwoodvo.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas


Mindre vanligt lyxigt och modern för alla tidsdelning Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas på ön Maui, Hawaii, ståtar med över tusen enheter som kombinerar kvalitet, kvantitet och platsens mest spektakulära vyer. Dessa semestervillor har designats mästerligt för att inte bara spegla områdets karaktär, utan också med gästernas komfort i främsta rummet. Både par och familjer är väl tillgodosedda med villa i olika storlekar, tillsammans med en pool endast för vuxna för en romantisk tillflyktsort och en barnpool och ett dagligt aktivitetsprogram om du vill ha lite tid för dig själv.

Denna utväg är verkligen en främsta semesterägare destination, delvis beror på sin uppfriskande atmosfär och öns milde klimat. Villorna är också fullt utrustade med allt du behöver, och utväg kommer även att förhandla ditt kök med mat på begäran. Tre restauranger och två barer serverar en rad matlagningar, och du kan till och med välja att anställa en personlig in-room-kock för att piska upp något spektakulärt. För stora resort bekvämligheter med condo bekvämlighet, Rese och fritid Timeshare mäklare rekommenderar att överväga The Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas.

Westin Kaanapali Ocean Resort Villas faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Matlagningsmöjligheter, DVD eller video
Resort faciliteter
Barnpassning, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Dag Spa, Underhållning - Livsstil, Fitnessrum, Utrustad, Livsmedelsaffär / Supermarket, Tvättmöjligheter, Låsbar, Lekplats, Restaurang, Segling, Badplats eller ångbad, Dykning, Simbassäng - Utomhus, Tennis, Rullstolsanpassat, Whirlpool Spa eller Bubbelbad, Trådlöst internet
Närliggande faciliteter
Biluthyrning, Golf, Ridning
Flygplats
Kahului / OGG29 Miles / 47 KM
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köper Westin Kaanapali Ocean Resort Villas timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Westin Kaanapali Ocean Resort Villas innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Westin Kaanapali Ocean Resort Villas varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Westin Kaanapali Ocean Resort Villas

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Westin Kaanapali Ocean Resort Villas fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Westin Kaanapali Ocean Resort Villas.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Westin Kaanapali Ocean Resort Villas kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.