Foto av Westgate Smoky Mountain Resort and Spa
Foto av Westgate Smoky Mountain Resort and Spa
Foto av Westgate Smoky Mountain Resort and Spa
Foto av Westgate Smoky Mountain Resort and Spa
Foto av Westgate Smoky Mountain Resort and Spa

Adress: 915 Westgate Resorts Road, Gatlinburg, TN 37738, Tennessee, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.westgateresorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Westgate Smoky Mountain Resort & Spa? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


För oöverträffad tillgång till Smoky Mountains och Cherokee National Forest, välj tidsdelning vid Westgate Smoky Mountain Resort och Spa i Gatlinburg, Tennessee. Byggd i en brant sluttning på flera nivåer, de flesta enheter har enastående utsikt över de trädtäckta bergen. För att underlätta för gästerna finns en buss från anläggningen för att transportera dig från byggnaderna nerför berget och tillbaka igen.

Nära hittar du så spännande destinationer som Pigeon Forge och Sevierville, som båda erbjuder en mängd uteserveringar, shopping och restauranger. För de utomhusaktiga typerna erbjuder det lokala området gott om natursköna vägar för vandring och cykling, tillsammans med utmanande skidbackar och prisbelönta golfbanor. För mat kommer du att vara väl omhändertagen med generösa portioner på Westgate Smokehouse Grill, eller helt enkelt piska upp lite läckra läckerheter i ditt boende kök.

Barnen kommer att älska den omfattande Wild Bear Falls vattenparken, som ligger vid foten av berget och erbjuder omfattande toppmoderna faciliteter. Se till att besöka Gamla Stanens Gemmin och Ripleys Aquarium of the Smokies! Rese och fritid timeshare mäklare kan inte vänta på att du upptäcker Westgate Smoky Mountain Resort and Spa.

Westgate Smoky Mountain Resort and Spa faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Matlagningsmöjligheter, DVD eller video, Öppen spis
Resort faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Dag Spa, Fitnessrum - Utrustad, Livsmedelsaffär / Supermarket, Tvättmöjligheter, Lås-Off, Husdjur tillåtet, Lekplats, Restaurang, Bastu eller ångbad, Pool - Inomhus, Swimmingpool - Utomhus, Rullstolsanpassat, Whirlpool Spa eller Hot Tub
Närliggande faciliteter
Biluthyrning, Underhållning - Levande, Fiske, Golf, Ridning, Sjö, Skridskoåkning - Is, Skidåkning - Downhill, Tennis
Flygplats
Knoxville / TYS45 Miles / 72 KM
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köper Westgate Smoky Mountain Resort och Spa timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Westgate Smoky Mountain Resort och Spa innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Westgate Smoky Mountain Resort och Spa, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Westgate Smoky Mountain Resort and Spa

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Westgate Smoky Mountain Resort och Spa. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Westgate Smoky Mountain Resort and Spa.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Westgate Smoky Mountain Resort och Spa kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.